Η Χίλαρι ζήτησε το “δαχτυλίδι” από τον Ομπάμα

Ετοιμάζεται η Χίλαρι Κλίντον για τις επόμενες εκλογές.


Η κυρία Κλίντον στην συνάντηση της με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα εικάζεται πως ζήτησε στήριξη για τις επόμενες εκλογές.

Ο Αμερικανός πρόεδρος κάθισε στο ίδιο τραπέζι με την άλλοτε πολιτική του αντίπαλο για το χρίσμα των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον, απολαμβάνοντας το γεύμα τους στον Λευκό Οίκο.

Αν και το περιεχόμενο της συνομιλίας τους δεν έχει διαρρεύσει, δύο είναι τα θέματα στα οποία επικεντρώνεται ο αμερικανικός Τύπος:

Πρώτον στη βοήθεια που πιθανότατα ζήτησε η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας από τον ένοικο του Λευκού Οίκου για να διεκδικήσει στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση την προεδρία των ΗΠΑ και να γίνει η πρώτη γυναίκα που θα αναλάβει την αμερικανική προεδρία και δεύτερον η νέα κουπ στα μαλλιά της.

Η θητεία της πρώην “πρώτης κυρίας” των ΗΠΑ στο υπουργείο Εξωτερικών στέφθηκε με επιτυχία, σχολιάζουν τα αμερικανικά ΜΜΕ. Της έδωσε πόντους που τους χρειάζεται για να πείσει τους Αμερικανούς να την εμπιστευτούν και να την ψηφίσουν στις εκλογές του 2016.

Τώρα η Χίλαρι ανασυντάσσεται για να ριχτεί στη μάχη. Έχοντας την υποστήριξη του συζύγου της, Μπιλ Κλίντον, της μοναχοκόρης της, Τσέλσι αλλά και της πλειοψηφίας των Αμερικανών που την θέλουν να βάζει πλώρη για τον Λευκό Οίκο, τα αμερικανικά ΜΜΕ θεωρούν πως έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση στις ΗΠΑ.

Μάλιστα, οι αμερικανικές εφημερίδες προχωρούν ένα βήμα πιο πέρα επισημαίνοντας ότι,  το 2016 όταν η Χίλαρι θα είναι πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Ομπάμα θα διαβεί με τη σειρά του το κατώφλι του Λευκού Οίκου πιθανότατα για να ζητήσει την βοήθειά της στην κάθοδο της συζύγου του, Μισέλ,  στις επόμενες αμερικανικές εκλογές.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!