Τα ακυκλοφόρητα ντουέτα των Freddie Mercury & Michael Jackson θα κυκλοφορήσουν μαζεμένα σε ένα άλμπουμ

Μέσα στο ερχόμενο Φθινόπωρο.


Οι δύο αείμνηστοι καλλιτέχνες είχαν ηχογραφήσει μαζί μερικά τραγούδια,που μέχρι τώρα κάποια από αυτά είχαν διαρρεύσει μέσω διαδικτύου, μα τώρα φαίνεται πως επιτέλους δρομολογήθηκαν για να κυκλοφορήσουν επίσημα σε ένα ολοκαίνουριο album!

H συνεργασία του Freddie Mercury των The Queen με τον “βασιλιά της pop” Michael Jackson ξεκίνησε ακριβώς πριν από 30 χρόνια αλλά δεν κατάφερε ποτέ να κυκλοφορήσει επίσημα καθώς οι δύο μεγάλοι superstars ηχογραφούσαν σπάνια μαζί τα τραγούδια τους ανάμεσα στις ήδη αυξημένες υποχρεώσεις τους!

Ο αριθμός των τραγουδιών,όπως δημοσίευσε η εφημερίδα The Times θα είναι μονοψήφιος μα όπως και να ‘χει θα γίνει σίγουρα μια αναμφισβήτητα πολύτιμη δισκογραφική κληρονομιά! Στο ίδιο άρθρο μάλιστα αναγράφεται πως οι δύο καλλιτέχνες διέκοψαν πρόωρα -και άγαρμπα- την συνεργασία τους όταν ο Michael Jackson εμφανίστηκε την τελευταία φορά στο studio ηχογράφησης συνοδευόμενος από ένα λάμα, προκαλώντας την δυσαρέσκεια του Freddie που μετά από αυτό το συμβάν, αρνήθηκε να συνεχίσει την συνεργασία τους !

Η είδηση για την επίσημη κυκλοφορία των διασωθέντων αυτών τραγουδιών ήρθε από τον ίδιο τον Brian May, κιθαρίστα του θρυλικού συγκροτήματος των The Queen, και σύμφωνα με δηλώσεις του στην ίδια εφημερίδα, θα είναι διαθέσιμα μέσα στο ερχόμενο φθινόπωρο!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!