Το Rock and Roll Hall of Fame τιμά τους Rolling Stones

Με προβολή ταινιών,συζητήσεις,συνεντεύξεις και μία συναυλία!


Οι Rolling Stones πέρα από τις πετυχημένες συναυλίες με αφορμή τα 50 τους χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο, έχουνε και τις τιμές που δέχονται, όπως αυτή που οργανώνει το Rock and Roll Hall of Fame και θα διαρκέσει από 21 ως και 26 Οκτωβρίου στο Κλίβελαντ.

Στο χώρο του μουσείου λειτουργεί ήδη μεγάλη φωτογραφική έκθεση με τίτλο “The Rolling Stones: 50 Years of Satisfaction” που θα διαρκέσει ως τον ερχόμενο Μάρτιο, όμως υπάρχει και μια εβδομάδα αφιερωμένη σε αυτούς με προβολές ταινιών, πάνελ συζητήσεων για τη συνεισφορά τους στη μουσική, εκπαιδευτικά προγράμματα σχετικά με τη μουσική τους και μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις με τους ίδιους.

Η εβδομάδα αυτή θα καταλήξει σε μια συναυλία που θα γίνει στο PlayhouseSquare State Theatre και στην οποία θα πάρουν μέρος μουσικοί και τραγουδιστές που έχουν συνεργαστεί με τους Stones, όπως είναι οι: Ian McLagan, Lisa Fischer, Bobby Keys, Ivan Neville, Steve Madaio, Waddy Wachtel και Willie Weeks, ενώ οι οργανωτές υπόσχονται πως θα προστεθούν και άλλα ονόματα.
Εν τω μεταξύ, η πολυσυζητημένη και πετυχημένη πρόσφατη εμφάνισή τους στο Hyde Park, όπου επέστρεψαν μετά από πολλά χρόνια, ετοιμάζεται πυρετωδώς να κυκλοφορήσει σε dvd. Θα έχει τίτλο “Sweet Summer Sun: Hyde Park Live” και θα βγει στις 11/11 για τη χριστουγεννιάτικη αγορά.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!