Laura Pausini & Kylie Minogue : Ακούστε τη νέα συνεργασία

Ακούστε το τραγούδι.


Η μεγάλη Iταλίδα τραγουδίστρια για αρκετό καιρό προετοιμαζόταν πυρετωδώς για την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου Greatest Hits album με το οποίο γιορτάζει τα 20 χρόνια επιτυχημένης καριέρας στην χώρα της και όχι μόνο καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που με τα τραγούδια της έχει κατακτήσει τα charts πολλών ακόμα χωρών!

Ο τίτλος του album είναι “The Greatest Hits: Celebrating 20th Anniversary of Career” και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από το πρώτο κιόλας επίσημο single του η Laura Pausini μας επιφυλάσσει πολλές ακόμα εκπλήξεις!

To “Limpido” είναι ένα νέο pop ντουέτο με την δημοφιλής Αυστραλέζα τραγουδίστρια Kylie Minogue το οποίο προαναγγέλλει το album και κυκλοφορεί τόσο σε μια ιταλο-αγγλική version αλλά και σε μια ισπανόφωνη με τον εναλλακτικό τίτλο “Limpio”!

To νέο album της Laura Pausini θα αποτελείται από αρκετά νέα τραγούδια, συνεργασίες (όπως αυτή με την μεγάλη τραγουδίστρια της latin Gloria Estefan στο τραγούδι “Sonrie”), ακυκλοφόρητο υλικό και σαφώς τις μεγαλύτερες της επιτυχίες της ως τώρα, σε original αλλά και νέες εκτελέσεις!

Παράλληλα η Laura Pausini έχει προετοιμαστεί για μια παγκόσμια περιοδεία προκειμένου να προωθήσει το album της με πάρα πολλούς σταθμούς στους οποίους όμως δεν συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!