“Αέρας” με τις Ράνια Οικονομίδου και Ρένη Πιττακή

Στο “ΠΟΛΗ Θέατρο”


Θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο ηθοποιοί, Ράνια Οικονομίδου και Ρένη Πιτακή, θα συναντηθούν επί σκηνής και μάλιστα με ένα ολόφρεσκο ελληνικό έργο, του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη, τον “Αέρα”,υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση της  Σύλβιας Λούλιου. Η σύμπραξη αυτή θα πραγματοποιηθεί στο “ΠΟΛΗ Θέατρο” του Δάνη Κατρανίδη από 22 Οκτωβρίου.
Το έργο είναι μια ιδιότυπη “κωμωδία” που ξεκινώντας από ένα φαινομενικά παραδοσιακό υλικό θεατρικής γραφής διαρκώς αυτοανατρέπεται και εκπλήσσει.Πρωταγωνιστούν οι δύο αδερφές, η Έντα και η Νόρα, οι οποίες συναντιούνται έπειτα από πολύ καιρό με αφορμή τον θάνατο της μητέρας τους. Ξεχασμένα μίση και περιουσιακές διεκδικήσεις τίθενται στο επίκεντρο, σε μια μέρα κακοκαιρίας με τον αέρα να λυσσομανά.
Διαφορετικές και όμοιες, οι δυο τους, σκιαγραφούνται καθηλωμένες στους αλλεπάλληλους γύρους μιας παρτίδας αναμέτρησης. Οι δυο ισάξιες αντίπαλοι άλλα λένε και άλλα εννοούν, ελίσσονται και στρεψοδικούν αναδεικνύοντας τη βιογραφία μιας ασυνήθιστης οικογένειας.

Τα σκηνικά είναι της Εύας Μανιδάκη, τα κοστούμια του Άγγελου Μέντη, την επιμέλεια κίνησης υπογράφει η Αγγελική Στελλάτου, τη μουσική ο Γιώργος Πούλιος και τους φωτισμούς η Μελίνα Μάσχα.

Από 22 Οκτωβρίου στο ΠΟΛΗ θέατρο (Φωκαίας 4 κ Αριστοτέλους 87 – Πλ. Βικτωρίας).

Ώρες:Δευτέρα & Τρίτη στις 20.30. Τετάρτη στις 18.30.

Εισιτήρια: 20 ευρώ γενική είσοδος / 15 ευρώ φοιτητές / 10 ευρώ άνεργοι, ΑΜΕΑ, νέοι κάτω των 23 ετών & συνταξιούχοι άνω των 65 ετών. Κάθε Τετάρτη 15 ευρώ γενική είσοδος /
10 ευρώ (φοιτητές, άνεργοι, ΑΜΕΑ, νέοι κάτω των 23 ετών & συνταξιούχοι άνω των 65 ετών). Διάρκεια παράστασης: 120 λεπτά (με το διάλειμμα)



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!