Ο συγγραφέας Αλέξης Σταμάτης παραδίδει μαθήματα γραφής

Και μας εισάγει στην λογοτεχνία.


Ο δημιουργός, λοιπόν, κάποιων πολύ καλών και αγαπημένων βιβλίων, βραβευμένος συγγραφέας με έργο μεταφρασμένο σε αρκετές χώρες του εξωτερικού,Αλέξης Σταμάτης, στήνει δύο εργαστήρια δημιουργικής γραφής με σκοπό να μας εισάγει στον κόσμο της λογοτεχνίας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν με τα δημιουργικά εργαλεία της λογοτεχνίας μέσα από ασκήσεις, τη διάδραση με τους άλλους συμμετέχοντες στην τάξη, την επαφή με επιλεγμένους καλεσμένους από τον χώρο του βιβλίου, τις βιβλιογραφικές προτάσεις και την ενίσχυση της διαδικτυακής επαφής και της εκτός μαθήματος επαφής μεταξύ του γκρουπ σε επίπεδο ανταλλαγής κειμένων και απόψεων.

“Η Λογοτεχνία δεν είναι μια απόδραση από την πραγματικότητα, αλλά το ίδιο το όχημα στο οποίο επιβαίνουμε για να την εξερευνήσουμε. Προσθέτει στην πραγματικότητα, δεν την περιγράφει απλά. Εμπλουτίζει τη ζωή μας, φωτίζει την καθημερινότητα μέσα από άλλο φως. Η λογοτεχνία είναι ο… άλλος τρόπος να δεις” .

Τα δύο σεμινάρια δημιουργικής γραφής του Αλέξη Σταμάτη θα πραγματοποιηθούν στο Κολλέγιο Αθηνών και θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα από 7 Οκτωβρίου 2013 για να ολοκληρωθούν σε δεκατέσσερις συναντήσεις.

Στις 17.30 – 19.00 και 19.15 – 20.45( όριο 15 άτομα ανά τμήμα ).

Κολλέγιο Αθηνών Κολλεγίου Ψυχικού (Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Ενηλίκων): 210 6748160, 210 6748153 και 210 6798191.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!