Μόνο στο bizznews.gr/ O Βύρων Κολάσης περιοδεία με τον ”Μολιέρο” σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας

Θεωρεί ότι η εποχή επιβάλλει όσο ποτέ άλλοτε στον καλλιτεχνικό χώρο,μια πιο άμεση και πιο έμπρακτη επαφή με τη νεολαία.


Ο Βύρων Κολάσης για πρώτη φορά συνεργάζεται με τον θίασο ΑΝΑΔΡΟΜΗ στην ξεκαρδιστική αυτή κωμωδία ,σε σκηνοθεσία δική του και του Αλέξη Πιττίδη ,με ένα επιτελείο αξιόλογων παλαιότερων και νεότερων ηθοποιών, αποφασισμένος να περιοδεύσει σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας παρουσιάζοντας το συγκεκριμένο έργο!

Θεωρεί ότι η εποχή επιβάλλει ,όσο ποτέ άλλοτε ,στον καλλιτεχνικό χώρο,μια πιο άμεση και πιο έμπρακτη επαφή με τη νεολαία. Ο ρόλος του μεθύστακα-ξυλοκόπου Σγαναρέλου που υποδύεται ,του δίνει την ευκαιρία να περάσει εκατοντάδες μηνύματα προς τους νέους μέσα από την διακωμώδηση ανθρώπινων καταστάσεων.

Οι υπόλοιποι ήρωες του έργου στηρίζουν και αυτοί με την σειρά τους ,καθημερινούς ανθρώπους,που τους συναντά κανείς σαν γείτονες της διπλανής πόρτας.

Το ψέμα ,η απάτη, η υποκρισία ,το χρήμα ,η εξαπάτηση,ο έρωτας κυριαρχούν μέσα στο έργο.  Πιστεύει ότι η νεολαία, είναι το μέλλον και η ελπίδα.Τα παιδιά απορροφούν σαν σφουγγάρι όλες τις γνώσεις.

Μαζί του ένας μεγάλος θίασος … Καλή επιτυχία στο έργο σας και να είστε πάντα καλά που δίνετε την ευκαιρία στα νέα παιδιά να μάθουν λίγο την ιστορία μας!!

ΜΟΛΙΕΡΟΣ-ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!