Αποκλειστικό | Δ.Βανδή-Ε.Κοκκίνου: Όλα όσα έγιναν στην συναυλία τους στην Μεσσήνη!

Το Bizznews.gr ήταν εκεί και έχει το ρεπορτάζ και πλούσιο φωτογραφικό υλικό!


Μεγάλη συναυλία έδωσαν χθες βράδυ η Δέσποινα Βανδή και η Έλλη Κοκκίνου στη Μεσσήνη, παρουσιάζοντας ένα σόου με όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες!

Οι δύο τραγουδίστριες, που έφτασαν από νωρίς και ξεκίνησαν αμέσως τις προετοιμασίες, πρωτοτύπησαν επί σκηνής, αφού δεν είχαν μικρότερους τραγουδιστές για να τις πλαισιώσουν και εμφανίστηκαν κατευθείαν, τραγουδώντας όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες!

Πρώτη εμφανίστηκε η Έλλη Κοκκίνου, η οποία μας έδωσε και μουσική είδηση, αφού ανακοίνωσε πως την ερχόμενη Πέμπτη κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι δια χειρός Φοίβου, που σίγουρα αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία! Η Έλλη έλαμπε χθες βράδυ, φανερά αδυνατισμένη, φανερά ανανεωμένη, στην καλύτερη στιγμή της τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά, ενώ απόλαυσε το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου, ο οποίος τραγούδησε μαζί της όλες τις μεγάλες της επιτυχίες.

Η Δέσποινα Βανδή, η οποία φέτος αποχωρίστηκε μουσικά τον Φοίβο μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας, επέλεξε ένα στενό animal print κολάν που άφηνε να διαγράφεται η τέλεια σιλουέτα της, για την οποία συζητιέται συνέχεια θετικά! Η τραγουδίστρια, που αυτή την περίοδο ετοιμάζει τα νέα της τραγούδια στο στούντιο σε συνεργασία με πολλούς συνθέτες και στιχουργούς, αποθεώθηκε και χάρισε στο κοινό μοναδικές ερμηνείες από τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και σιγοτραγουδήσει.

Μαζί τους και ο προσωπικός γυμναστής της Δέσποινας, Γιώργος Παπαδημάκης, ο οποίος ανέλαβε τις χορογραφίες της βραδιάς και πρόσφερε ένα δυνατό και εντυπωσιακό θέαμα στο κοινό!

Το πλούσιο υλικό εξασφάλισε αποκλειστικά για το Bizznews.gr η αρχισυντάκτρια μας Άστρη Μαυρέα και μπορείτε να το δείτε στην gallery στην αρχή του άρθρου!

Σε λίγο έρχεται κι’ άλλο υλικό…Μένετε στο Bizznews.gr!

 

Φωτογραφίες : Παναγιώτης Πάρις Ορφανός



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!