Μπαίνει ο Χειμώνας για τα καλά και πρέπει να είσαι έτοιμη για όλα!!

Συμβουλές και προτάσεις από την μοναδική στυλίστρια Βασιλική Λεουτσάκου!


Μήνας περίεργος ο Νοέμβριος αλλά και ένας μήνας που πρέπει να ετοιμάσεις πολλά ρούχα για πολλές περιπτώσεις ανάλογες των ημερών που έρχονται.

Μπαίνει ο Χειμώνας για τα καλά και πρέπει να είσαι έτοιμη για όλα!!

Το bizznews.gr μίλησε με την στυλίστρια Βασιλική Λεουτσάκου και σας προτείνει τα ρούχα που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σας!

3

Full red αποχρώσεις: το κόκκινο ενέπνευσε όλους τους σχεδιαστές των μεγάλων οίκων μόδας. Όπως επισημαίνει η Μαρίνα Ντουσάκη, ανοικτό κόκκινοκόκκινο της φωτιάς και μπορντό είναι η σίγουρη λύση για glamorous και σοφισιτκέ εμφανίσεις.

4

 

Δερμάτινα: αναμφισβήτητα, η καυτή τάση της σεζόν. Παντελόνια, κολάν, μπλούζες, μποτάκια, διακοσμημένα με τρουκς, αλυσίδες και φερμουάρ, είναι ιδανικά για όλες τις στιγμές τις ημέρες δίνοντας έναν ροκ τόνο στο στυλ σου.

Χρωματιστό  παλτό: όπως λέει η στυλίστρια  φέτος τόλμησε να φορέσεις ένα παλτό με χρώμα. Αν και εκκεντρική εμφάνιση, το χρώμα  κατέχει πρωταγωνιστικό ρολό, συνδυάζοντας την απλότητα με την κομψότητα.

5

 

Floral: τα λουλούδια συνεχίζουν να διακοσμούν τα ρούχα. Επίλεξε floral μοτίβα σε πολυτελή υφάσματα, όπως μετάξι και σατέν, που θα δημιουργήσουν «κύματα» ζεστασιάς στο look σου. 

 

6

Oversized: τα φαρδιά ρούχα έχουν αυτούς τους μήνες την τιμητική τους. Θες μια άνετη εμφάνιση; Προτίμησε φαρδιές μπλούζεςπαντελόνες και φούστες, συμβουλεύει η Βασιλική Λεουτσάκου.

7

 

Βρείτε τις ανάλογες προσφορές στην σελίδα της στο facebook και εκμεταλευτείτε το γιατί είστε κορίτσια του bizznews.gr

https://www.facebook.com/LeoutsakouV?hc_location=timeline

L'amie de Paris

Gepostet von Vassiliki am Mittwoch, 6. November 2013



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!