Κινηματογράφος: Οι νέες ταινίες της εβδομάδας

Νέα εβδομάδα, νέες ταινίες! Ποιά θα επιλέξετε;


Άλλη μία κινηματογραφική εβδομάδα ξεκινά σήμερα με τέσσερις νέες αφίξεις. Τα βράδια που έρχονται θέλουν καλή παρέα, pop corn που μυρίζει βούτυρο και σκοτεινές αίθουσες. Τι νέο θα δούμε λοιπόν;

Ρενουάρ (Renoir)

Στη Γαλλική Ριβιέρα του 1915, ο Jean Renoir, γιος του ιμπρεσιονιστή ζωγράφου, Pierre-Auguste, επιστρέφει στο σπίτι για να αναρρώσει μετά από τον τραυματισμό του στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Στο πλευρό του βρίσκεται η Andrée, μια νεαρή γυναίκα που αναζωογονεί, μαγεύει και εμπνέει τόσο τον πατέρα όσο και τον γιο.

Σκηνοθεσία: Gilles Bourdos

Παίζουν: Michel Bouquet, Christa Theret, Vincent Rottiers

Inside Llewyn Davis 

Οι αδερφοί Coen καταπιάνονται με την ιστορία ενός νεαρού μουσικού της folk σκηνής  στη Νέα Υόρκη του 1961, ο οποίος περιπλανιέται χωρίς μόνιμη στέγη, προσπαθώντας να γίνεις γνωστός. Οι ατυχείς σχέσεις και τα μπερδέματα είναι μόνιμα στη ζωή του Llewyn Davis, ο οποίος προσπαθεί να πείσει έναν διάσημο μουσικό παραγωγό να γίνει ο μάνατζέρ του.

Σκηνοθεσία: Ethan Coen, Joel Coen

Παίζουν:Oscar Isaac, Carey Mulligan, John Goodman

Οδηγός Διαπλοκής (American Hustle)

Ένας απατεώνας, ο Irving Rosenfeld, μαζί με τη σαγηνευτική σύντροφό του, Sydney Prosser, αναγκάζονται να δουλέψουν για τον άγριο πράκτορα του FBI, Richie DiMaso, προκειμένου να παγιδεύσουν άλλους απατεώνες. Ο DiMaso τους ωθεί στον κόσμο της μαφίας του Τζέρσεϊ, έναν κόσμο τόσο επικίνδυνο όσο και μαγευτικό.

Σκηνοθεσία:David O. Russell

Παίζουν: Christian Bale, Amy Adams, Bradley Cooper

Cuban Story (The Truth About Fidel Castro Revolution)

Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ με σπάνιο υλικό από την επανάσταση στην Κούβα, όταν αυτή βρίσκεται στο απόγειό της.

Σκηνοθεσία: Victor Pahlen

Παίζουν: Errol Flynn, Beverly Aadland, Florence Aadland, Fulgencio Batista, Fidel Castro



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!