Οι γυναίκες προτιμούν τους προικισμένους άνδρες; Οι απαντήσεις στο ερωτηματικό που βασανίζει όλα τα αρσενικά του πλανήτη!

Μετράει το μέγεθος για τις γυναίκες; Σε ποιά θέση βρίσκονται οι προικισμένοι Έλληνες;


Μπορεί να έχει επικρατήσει ο μύθος ότι το μέγεθος δεν μετράει στο sex, ωστόσο, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση…
«Journal of Sexual Medicine», αυτό δεν ισχύει για όλες τις γυναίκες.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από τα συμπεράσματα της μελέτης, με επικεφαλής τον ερευνητή δρ Στιούαρτ Μπρόντυ, ψυχολόγο στο Πανεπιστήμιο West of Scotland, οι γυναίκες που έχουν συχνά κολπικό οργασμό, είναι πιθανότερο να προτιμούν τους άντρες με μεγάλο πέος.

«Το άγχος των ανδρών για το μέγεθος του πέους ίσως δεν αντανακλά βαθύτερα, διαχρονικά στερεότυπα για τον ανδρισμό, αλλά μία ακριβή αξιολόγηση εκ μέρους τους του γεγονότος ότι για πολλές γυναίκες είναι σημαντικό», σημειώνει ο δρ Μπρόντυ.

Η ερευνητική ομάδα, ζήτησε από 323 γυναίκες, η πλειοψηφία των οποίων ήταν φοιτήτριες στο Πανεπιστήμιο, να απαντήσουν ερωτήσεις σχετικά με τις σεξουαλικές τους επαφές τους, τις προτιμήσεις τους, τη συχνότητα και το κατά πόσο θεωρούν ότι το μέγεθος του πέους επηρεάζει τις πιθανότητες οργασμού με κολπική διείσδυση.

Το 33,8% δήλωσαν πως προτιμούν τους άντρες με πέος μεγαλύτερο από τον μέσο όρο σε στύση, το 60% είπαν πως το μέγεθος του πέους δεν παίζει ρόλο στον οργασμό, ενώ το 6,3% είπαν πως προτιμούν τους άντρες με πέος μικρότερο από τον μέσο όρο.

Σε δεύτερο επίπεδο, από τη συγκριτική ανάλυση των απαντήσεων των εθελοντριών προέκυψε ότι όσες είχαν τον υψηλότερο αριθμό κολπικών οργασμών κατά τον τελευταίο μήνα, είχαν τις περισσότερες πιθανότητες να προτιμούν τους άντρες με μεγάλο πέος.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της μελέτης, αυτό εξηγείται καθώς ένα μεγάλο πέος έχει αυξημένη πιθανότητα να διεγείρει όλο το μήκος του κόλπου και τον τράχηλο της μήτρας.

Στην 8η θέση παγκοσμίως οι Έλληνες!
Στην 8η θέση παγκοσμίως οι Έλληνες!


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!