Από την ευαισθησία της συγγραφέας Αναστασίας Κορινθίου σώθηκε από την αυτοκτονία ένας άνθρωπος

Την αποκαλούν νεράιδα και δεν έχουν άδικο. Με την ευαισθησία της και την αμεσότητα της έσωσε ένα 40χρονο άντρα από την Ρόδο λίγα λεπτά πριν την αυτοκτονία.


Έμμεση ύστατη επίκληση βοήθειας έκανε Ροδίτης 41 χρόνων στην συγγραφέα Αναστασία Κορινθίου μέσω facebook  καθώς γνώριζε οτι η ευαισθησία της στο να απαντήσει στην απονενοημένη έκκληση βοήθειας θα είχε απήχηση. Και  βγήκε αληθινό το σκεπτικό του παρά την ψυχική  διαταραχή του. Κατά αυτό τον τρόπο  σώθηκε ο άνθρωπος με την βοήθεια ενός άλλου ανθρώπου – αστυνομικού του Θέμη Καλαμάτα. 

Σε πλήρη απόγνωση, έστελνε διαδικτυακά το “τελευταίο αντίο”  λέγοντάς της ότι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική και και τραγική οικονομική κατάσταση, και χωρίς κανέναν άνθρωπο να του συμπαραστέκεται, αναφέροντας καθαρά ότι θα αυτοκτονήσει.

Η Αναστασία Κορινθίου, προσπαθώντας να κερδίσει χρόνο, με την συνδρομή του Διοικητή τμήματος Ιαλυσού και την βοήθεια άλλων ικανών γυναικών της Τοπικής κοινωνίας κατάφεραν να του σώσουν την ζωή και να τον αφοπλίσουν.

Εντοπίστηκε με έντεχνο αστυνομικό τρόπο. Κατάφεραν να τους ακολουθήσει στο νοσοκομείο της Ρόδου έτσι ώστε να του παρασχεθεί ιατρική και φαρμακευτική υποστήριξη.

1209026_10201968568080693_1148724057_n

 

Σύμφωνα με πολύ έγκυρες δικές μας πηγές, κατασχέθηκε νόμιμα κατέχομενο στρατιωτικό όπλο που είχε στην κατοχή του, λόγω ότι ο ίδιος άνηκε στην Εθνοφυλακή της Ρόδου.

Σύμφωνα πάλι με τις πληροφορίες μας χρειάστηκε να τον κρατήσουν έγκλειστο στην ψυχιατρική κλινική της Ρόδου για την ψυχική καταστολή του, ύστερα από προτροπή της Αστυνομίας. 

Καλό θα ήταν λοιπόν να επανεξετάζονται κάποιοι άνθρωποι που στα χέρια τους κρατούν όπλα….

Τελικά η νεράιδα της Ρόδου ή ξωτικό όπως την αποκαλούν Αναστασία κατάφερε για άλλη μια φορά να κάνει το θαύμα της … Αυτό δείχνει μεγαλοψυχία ανθρώπου και ψυχής!! 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!