Αυτό είναι το επόμενο iPhone;

Νέες φωτογραφίες διέρρευσαν από την επερχόμενη πολυπόθητη συσκευή!


Νέες φωτογραφίες διέρρευσαν από την επερχόμενη πολυπόθητη συσκευή!

Η μανία με την κυκλοφορία του επόμενου iPhone καλά κρατεί, αφού καθημερινά πολλά είναι εκείνα τα sites που προσπαθούν να “προβλέψουν” πώς θα είναι το επόμενο iPhone, το #1 πολυπόθητο gadget δηλαδή, που καθένας θέλει να κρατά στα χέρια του, όπως προκύπτει συνέχεια από δημοσκοπήσεις αλλά έρευνες στο τεχνολογικό κοινό.

Οι πρόσφατες φωτογραφίες που μόλις διέρρευσαν, απεικονίζουν μια συσκευή αρκετά διαφορετική από τις υπάρχουσες, με κυρτό σχήμα και νέο σχεδιασμό, που για πολλούς θυμίζει το επίσης επιτυχημένο Lumia της Nokia.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι υποστηρίζουν πως το επόμενο iPhone θα υιοθετήσει νέο σχήμα μακριά από το αυστηρά τετραγωνισμένο του iPhone 4, 4S και 5, ενώ δεν είναι ακόμα γνωστό αν η συσκευή που απεικονίζεται πρόκεται για το iPhone 5S που αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι ή για το εντελώς επανασχεδιασμένο iPhone 6, που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά ή το 2014.

Σε εξέλιξη παράλληλα βρίσκεται και η επόμενη έκδοση του λογισμικού iOS, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν, θα δεχθεί ριζική αναβάθμιση, τόσο οπτικά όσο και λειτουργικά. Η φημολογία που συνοδεύει πάντα τις επερχόμενες κυκλοφορίες της Apple κάνει λόγο για τήρηση μεγάλης μυστικότητας μέσα στο campus της Apple, ενώ οι τεχνικοί φαίνεται πως κυκλοφορούν με καμουφλαρισμένες συσκευές με αντανακλαστικό τζάμι, ώστε να μην μπορεί κανείς να δει την ανανεωμένη εμφάνιση του νέου iOS 7.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!