Αυτό είναι το εξώφυλλο του νέου άλμπουμ της Lady Gaga

Μόλις το παρουσίασε στην σελίδα της στο Facebook.


Πλησιάζει η ημερομηνία που η Lady Gaga θα παρουσιάσε στο κοινό της το νέο της άλμπουμ με τίτλο ARTPOP και η ίδια φαίνεται να μην κρατιέται από τον ενθουσιασμό!

Η ποπ σταρ μόλις παρουσίασε στην σελίδα της στο Facebook το εξώφυλλο του νέου της cd, στο οποίο απεικονίζεται γυμνή -καθόλου πρωτότυπο για την ίδια- κρύβοντας το στήθος της με τα δυο της χέρια, ενώ στο φόντο υπάρχει η υποψία από κλασικά έργα τέχνης, θέλοντας η ίδια έτσι να προσδώσει νόημα στον τίτλο του νέου της εγχειρήματος.

Η πρωτοτυπία του εξωφύλλου έγκειται στο γεγονός ότι η Lady Gaga δεν είναι φυσικά φωτογραφημένη, αντιθέτως, στο εξώφυλλο βλέπουμε ένα πραγματικό άγαλμα της ίδιας, το οποίο θα εκτεθεί στο πάρτυ που θα πραγματοποιηθεί για την κυκλοφορία του album σε λίγες μέρες στο Βερολίνο.

Όπως υποστηρίζει η ίδια, τα νέα της τραγούδια θα κινούνται ανάμεσα στην ποπ μουσική και την τέχνη, ενώ η πρωτοτυπία του εγχειρήματος θα εμπλουτιστεί με τα βιντεοκλίπ, την οπτική ένδυση των τραγουδιών στις εμφανίσεις της Gaga αλλά και με όλο το concept προώθησης του δίσκου.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!