Αυτό είναι το νέο iPhone 5: Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά του

Η Apple ανακοίνωσε χθες το πολυαναμενόμενο iPhone 5, δίνοντας τέλος στις φήμες!


Η Apple ανακοίνωσε χθες το πολυαναμενόμενο iPhone 5, δίνοντας τέλος στις φήμες!

Η Apple ανακοίνωσε χθες το πολυαναμενόμενο iPhone 5, δίνοντας τέλος στις φήμες!

Η Apple ανακοίνωσε χθες το πολυαναμενόμενο iPhone 5, δίνοντας τέλος στις φήμες!

Το νέο iPhone είναι το λεπτότερο smartphone της αγοράς με πάχος μόλις 7.6 χιλιοστά (18 τοις εκατό πιο λεπτό από το iPhone 4S και 20 τοις εκατό ελαφρύτερο με βάρος στα 112 γραμμάρια). Η κατασκευή του αποτελείται εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο και γυαλί και χρησιμοποιεί κάρτα nano-SIM (44 τοις εκατό μικρότερη από την τωρινή micro-SIM).

Διαθέτει οθόνη Retina 4 ιντσών ανάλυσης 1136×640 με aspect ratio στα 16:9. To iPhone 5 είναι σχεδόν 9 χιλιοστά πιο ψηλό από το iPhone 4S, βοηθώντας έτσι στο κράτημα της συσκευής και στην πληκτρολόγηση με το ένα χέρι. Ο νέος επεξεργαστής που χρησιμοποιεί είναι δύο φορές πιο γρήγορος από τον A5 και 22 τοις εκατό μικρότερος.

Η κάμερα του iPhone 5 παραμένει στα 8 megapixels με οπίσθιο φωτισμό, υβριδικό IR φίλτρο, f/2.4 aperture και ανάλυση 3264×2448 ενώ διαθέτει μηχανισμό δυναμικού χαμηλού φωτισμού, precision lens alignment και κρύσταλλο από ζαφείρι. Ταυτόχρονα, χάριν στον Α6 έχει βελτιωθεί η αφαίρεση θορύβου και η απόδοση σε χαμηλό φωτισμό ενώ έχει μειωθεί ο χρόνος λήψης της φωτογραφίας. Στις νέες του προσθήκες, συμπεριλαμβάνεται η λειτουργία Panorama, με την οποία θα μπορεί κάποιος να αποθανατίσει μεγαλύτερα τοπία πολύ εύκολα και γρήγορα χωρίς τη χρήση εξωτερικού λογισμικού.

Διαθέτει τρία μικρόφωνα (στο κάτω, πίσω και μπροστινό μέρος της συσκευής), με βελτιωμένο σχεδιασμό του ηχείου που υποστηρίζει wideband audio και δίκτυα σε όλο τον κόσμο, όπως HSPA+, DC-HSDPA καθώς και τα LTE χρησιμοποιώντας μόνο ένα τσιπ. Παράλληλα χρησιμοποιεί τον νέο επεξεργαστή A6 και το νέο μικρότερο dock connector, “Lightning“.

Πάντως σύμφωνα με την Apple, όλες αυτές οι προσθήκες δεν έχουν επίπτωση στη μπαταρία της συσκευής καθώς θα διαθέτει αυτονομία 225 ωρών και η μπαταρία του θα αντέχει 40 ώρες για μουσική, 10 ώρες για βίντεο και 10 ώρες για Wi-Fi browsing/video. Αλήθεια ή ψέματα; Δεν μένει παρά να κυκλοφορήσει για να το δοκιμάσουμε!

Τα χρώματα παραμένουν τα ίδια καθώς το iPhone 5 θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο και λευκό χρώμα στα 16GB, 32GB και 64GB.

Η πώληση θα ξεκινήσει στις 21 Σεπτεμβρίου σε ΗΠΑ, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Αυστραλία, Ιαπωνία, Χονγκ Κονγκ και Σιγκαπούρη με τις προ-παραγγελίες να αρχίζουν στις 14 του μηνός. Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει μάλλον στις 5 Οκτωβρίου.

http://www.youtube.com/watch?v=oL1WiVaweSk



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!