Άγιοι Ανάργυροι: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το χειρουργείο της 14χρονης – «Είχα το παιδί στην αγκαλιά μου γεμάτο αίματα» λέει η μητέρα της


Σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι υπεβλήθη η 14χρονη που ενώ στεκόταν σε στάση λεωφορείου στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, έπεσαν στο κεφάλι της σοβάδες από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας, τραυματίζοντάς την σοβαρά.

Συγκεκριμένα, η 14χρονη έφερε εξωτερικό επισκληρίδιο αιμάτωμα στο κεφάλι και κρίθηκε απαραίτητη η χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραύματος.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (24/10), επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου. Σύμφωνα με εργαζόμενους καταστημάτων της περιοχής, που μίλησαν στο enikos.gr, ολόκληρη η γειτονιά αναστατώθηκε και ο καθένας επιχείρησε, όπως μπορούσε, να βοηθήσει την 14χρονη κοπέλα, αλλά και να καθησυχάσει την μητέρα της, η οποία επαναλάμβανε συνέχεια «βοήθεια, το παιδί μου. Βοηθήστε με».

«Η μητέρα, όπως είναι λογικό, ήταν τρομαγμένη, φώναζε και ζητούσε βοήθεια για το παιδί της, και η κοπέλα ήταν κατάκοιτη κάτω στο έδαφος και στην αγκαλιά της μάνας της. Φαινόταν ότι είχε χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι της. Στην αρχή δεν κατάλαβα τι είχε συμβεί αλλά μετά είδα τα κομμάτια από τον σοβά του μπαλκονιού» αναφέρει στο enikos.gr μία εργαζόμενη της περιοχής.

«Είχα το παιδί στην αγκαλιά μου γεμάτο αίματα»

Η μητέρα της 14χρονης, μιλώντας στον ALPHA, ανέφερε ότι, «από πάνω έπεσαν, από το μπαλκόνι. Είχα το παιδί στην αγκαλιά μου γεμάτο αίματα. Μακάρι να χτυπούσα εγώ να μην πάθαινε τίποτα το παιδί μου. Έτσι όπως προχωρούσαμε στους Αγίου Αναργύρους πάνω στο πεζοδρόμιο, ήταν ένα μπαλκόνι, έπεσε ένας σοβάς και είδα το παιδάκι μου αναίσθητο κάτω. Θέλω το παιδί μου να γίνει καλά, τίποτε άλλο». 

Κατά τον ίδιο σταθμό, η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, μόλις έμαθε για το ατύχημα κάλεσε στο τοπικό Α.Τ. και ενημέρωσε ότι μόλις επιστρέψει από την επαρχία να μεταβεί για να καταθέσει.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η εγχείρηση επέτυχε, με τους γιατρούς να αναφωνούν «τα καταφέραμε». 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!