Αιτωλοακαρνανία: Συγκλονίζει ο αδελφός του 52χρονου που παρασύρθηκε από χείμαρρο – «Μέτρα ασφαλείας μηδέν»


«Έσπασα το παρμπρίζ μη τυχόν και είναι μέσα και τελικά τον βρήκαμε έξι με εφτά χιλιόμετρα κάτω μακριά» λέει συντετριμμένος ο αδελφός του 52χρονου Άγγελου Κανιώτη, πατέρα ενός παιδιού, ο οποίος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα του Σαββάτου (06/10),  όταν παρασύρθηκε από χείμαρρο στην επιχείρηση όπου εργαζόταν ως φύλακας, στην Αιτωλοακαρνανία.

«Εγώ είχα ανησυχία και ξύπνησα 4:00 με 5:00 το πρωί αρκετές φορές. Άκουγα βοή. Λέω ‘τι βοή είναι αυτή’; Δεν ήταν αέρας, πρέπει να έρχεται νερό από το ρέμα. Το πρωί ήμουν στο Αγρίνιο, με πήρε τηλέφωνο ένα παιδί από το χωριό, μου λέει ψάχνουμε τον αδελφό σου» αναφέρει ο ίδιος μιλώντας στο MEGA.

Όπως λέει, γνώριζε ότι ο αδελφός του δούλευε νύχτα στο εργοτάξιο. «Έχει δύο κινητά, το ένα ήταν απενεργοποιημένο και το άλλο καλούσε. Δεν το σήκωνε. Το άλλο ήταν κλειστό γι’ αυτό με φάγανε τα σημάδια εμένα. Ξύπνησα τη γυναίκα μου και της λέω πήγαινε να δεις γιατί δεν σηκώνει το τηλέφωνο, κάτι έγινε».

Η σύζυγός του τον ενημέρωσε ότι ο αδελφός του δεν ήταν σπίτι κι έτσι εκείνος βγήκε να τον ψάξει. «Πήγα πάνω και βρήκα το αμάξι, έσπασα το παρμπρίζ μη τυχόν και είναι μέσα. Και μετά ειδοποιήσαμε Πυροσβεστική και Αστυνομία και έγιναν έρευνες και τον βρήκαμε έξι με εφτά χιλιόμετρα κάτω μακριά, έξω από το χωριό κάτω στο ρέμα» συνεχίζει μην μπορώντας να πιστέψει πώς έχασε τον αδελφό του έτσι ξαφνικά.

«Είχε έναν γιο, φοιτητή. Κάθε τόσο γίνονται ατυχήματα σοβαρά. Μέσα στο ρέμα φυλάκιο. Δεν είμαστε σοβαροί. Τριτοκοσμικές χώρες καταντήσαμε. Μέτρα ασφαλείας μηδέν» καταλήγει ο τραγικός αδελφός.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!