Αλέκος Συσσοβίτης: «Η συνάντησή μου με τον David Bowie ήταν καθοριστική για εμένα»


Για την γνωριμία του με τον David Bowie και τον θαυμασμό που τρέφει στο πρόσωπό του, μίλησε ο Αλέκος Συσσοβίτης την Κυριακή (20/10) στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται».

Τη δεκαετία του 90′, ο ηθοποιός είχε βρεθεί σε ίδιο τραπέζι στο Παρίσι με τον θρύλο της μουσικής, εξιστορώντας τη συνάντησή τους.

Αποκαλύψεις για την γνωριμία του με τον David Bowie

«Τον έχω γνωρίσει τον David Bowie. Όταν είχα τη χαρά και την έκπληξη να τον συναντήσω ήταν πολύ καθοριστική και σοκαριστική η στιγμή για εμένα. Τον γνώρισα στο Παρίσι ως μοντέλο, έπειτα από ένα κάλεσμα.

Με είχαν καλέσει έπειτα από μια επίδειξη σε ένα πριβέ δείπνο. Είχαμε πάει σε ένα πολύ φημισμένο κλαμπ της εποχής στο Παρίσι, όπου υπήρχε ένας πριβέ χώρος. Καθίσαμε σε μια ροτόντα και είχε δίπλα μου δύο κενές θέσεις. Ανοίγει η πόρτα, μπήκε η Iman και ο David Bowie, και έκατσε ο δεύτερος δίπλα μου.

Έπαθα σοκ, δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ, πώς να του μιλήσω και τι να του πω σε αυτόν τον άνθρωπο. Για εμένα ήταν μουσικός θρύλος, μια τρομερά ιδιαίτερη περσόνα. Σε κοίταγε με τα διαφορετικά μάτια του, σαν χάσκι. Ήταν λίγο απόκοσμος και παράλληλα πολύ συναισθηματικός και γήινος. Αυτό ήταν τρομερά ελκυστικός.

Μου είχε πει στην κουβέντα ”αμήχανος είσαι” και του είχα απαντήσει ”καλά κάνω και είμαι αμήχανος, γιατί είμαι dj στη Μύκονο, παίζω τα βινύλια σου σε ένα πολύ ροκ μαγαζί και για εμένα είσαι το κάτι άλλο, οπότε το να βρίσκομαι δίπλα σου είναι σημαντικό”.

Χαλαρώσαμε και περάσαμε υπέροχα. Καμία φορά είμαστε μετριόφρονες και δεν θέλουμε να τα πούμε αυτά, μην φανεί ότι πουλάμε τον εαυτό μας», είπε ο Αλέκος Συσσοβίτης.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!