ALPHA – Άγιος έρωτας: Ο Μαρκόπουλος μαθαίνει ότι όλη η περιουσία ανήκει στην Κατρίν


Ο «Άγιος έρωτας», έρχεται με νέο συγκλονιστικό επεισόδιο στο ALPHA, απόψε, Τετάρτη 9 Απριλίου στις 21:00.

Όσα θα δούμε:

Η Θάλεια, με τη βοήθεια της Κατρίν και του Κυριάκου, ανακοινώνει στον Παύλο πως όλη του η περιουσία, ανήκει πλέον σε εκείνους και τον διώχνει από το σπίτι.

Στο μεταξύ, ο Δεσπότης επισκέπτεται τον πατέρα Νικόλαο και τον ρωτάει για τη σχέση του με τη Χλόη.

Η Ολυμπία εκμεταλλεύεται την παρουσία του και πιέζει τόσο τον πατέρα Νικόλαο όσο και τον Κυριάκο να συστήσουν μια επιτροπή λογοκρισίας, η οποία θα ελέγχει τις ταινίες που θα προβάλλονται στο σινεμά του Κλεάνθη.

Την ίδια στιγμή, ο Κλεάνθης ζητά επίσημα διαζύγιο από τη Χριστίνα, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει τη ζωή του με τη Σμαρώ.

Η Πετρούλα υποπτεύεται ότι ο μικρός Κυριάκος είναι παιδί του πατρός Νικόλαου και συγκρούεται με τη Χλόη, η οποία το αρνείται και την παρακαλεί να κρατήσει το μυστικό της σχέσης τους.

Κι ενώ η ερωτική ένταση μεταξύ του Πέτρου και της Ειρήνης κορυφώνεται, η Ελένη γίνεται μάρτυρας μιας αποκάλυψης που θα τη σοκάρει.  

Δείτε αποσπάσματα:

Μαρκόπουλος – Χλόη – Θάλεια

π. Νικόλαος

Δείτε το trailer: 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!