ALPHA: Συνεργάτιδα της Στεφανίδου, με δίκη της εκπομπή


Νέα εκπομπή έρχεται στον ALPHA στο δεύτερο μισό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, και μάλιστα με πρόσωπο έκπληξη. Για ποια εκπομπή πρόκειται, με ποια παρουσιάστρια, και τι θα πραγματεύεται;

Σύμφωνα με ασφαλείς, όπως πάντα, πληροφορίες, μια νυν συνεργάτιδα της Τατιάνας Στεφανίδου, αλλά και πρώην της Ζήνας Κουτσελίνη, η Γιώτα Κηπουρού, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις ώστε να αναλάβει την δίκη της εκπομπή στον ALPHA. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η εκπομπή αυτή θα είναι μηνιαία, θα προβάλλεται στην late night ζώνη του ALPHA, και θα έχει κοινωνικό – ενημερωτικό χαρακτήρα, με κεντρικό άξονα την αποκάλυψη αθέατων πλευρών υποθέσεων που απασχόλησαν την κοινωνία, αλλά και έρευνες – διεισδυτικά ρεπορτάζ. Με λίγα λόγια, πολλά κοινά στοιχεία με τις νέες εκπομπές, τόσο της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star, όσο και της Μαρίας Αναστασοπούλου στον ΑΝΤ1.

Η παρουσιάστρια τώρα, η Γιώτα Κηπουρού, είναι γνωστής του αστυνομικού – δικαστικού ρεπορτάζ, άρα πρόσωπο κλειδί για το εν λόγω concept, και να υπενθυμίσω βέβαια ότι ήταν και εκείνη που δέχτηκε ανώνυμο τηλεφώνημα από την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Πηγή: youfly.com – Αλέξανδρος Κατσαρίδης

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!