ALPHA: Το πάνελ και η ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου τη νέα σεζόν


Κι αφού διαβάσατε ήδη λογικά για Λιάγκα, Τσουρό και Μπάρκα, και ζητάτε επίμονα στα social να μάθετε για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου τη νέα σεζόν, εγώ δεν θα σας άφηνα να περιμένετε ούτε μέρα παραπάνω. Πάμε λοιπόν να δούμε τις αλλαγές, τις προσθήκες και τις αποχωρήσεις, από την Super Κατερίνα, για τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2024-2025!

Ποιος έρχεται στην εκπομπή Super Κατερίνα του ALPHA και ποιος φεύγει;

Η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της για ακόμα μια χρονιά άφησαν το στίγμα τους στην ψυχαγωγία, αλλά φέτος ειδικά και στην ενημέρωση. Ανέδειξαν θέματα της επικαιρότητας, θέματα αποκλειστικά, δυνατές συνεντεύξεις και ενότητες.

Τη νέα σεζόν ως επί το πλείστον η Κατερίνα Καινούργιου κρατάει μεν τον “κορμό” της εκπομπής, τους συνεργάτες της δηλαδή που την βοήθησαν να κρατήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και να κάνει υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση, αλλά προχωράει σε αρκετές αλλαγές μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Έτσι τη νέα σεζόν στο πάνελ και την ομάδα της εκπομπής «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου στον ALPHA θα είναι και πάλι ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο Γιάννης Πουλόπουλος και μάλιστα κανονικότατα όχι περιοδικά όπως διαβάζω αλλού, και οι δυο νέες προσθήκες, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βέβαια που επιστρέφει στην εκπομπή μετά από ένα χρόνο, και η Κατερίνα Παπακωστοπούλου. Στην κουζίνα της «Super Κατερίνα» παραμένει βέβαια ο σεφ Πέτρος Συρίγος με φρέσκιες ιδέες, αλλά και κλασικές συνταγές.

Από εκεί και πέρα, πέραν της Χρίσλας Γεωργακοπούλου, που ακούγεται πάλι έντονα πως αποχωρεί, όπως βέβαια έχει συμβεί και στο παρελθόν, άρα εγώ το χέρι μου στην φωτιά δεν θα το βάλω πάλι, αποχωρούν και τα μέλη της αρχισυνταξίας, εκτός της Μίνας Τζανετάτου.

Στην θέση τους, θα γίνουν δυο προσθήκες, εκ των οποίων η μία -εξαιρετική επιλογή- η Σοφία Ζαμπάρα. Προφανώς και παραμένει ως project manager, αλλά και στο κοντρόλ, ο Θέμης Μάλλης.

Τέλος, θα υπάρξουν και προσθήκες συνεργατών – ρεπόρτερ.

πηγή: youfly.gr

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!