Αμαλιάδα: «Σε ηλικία 8 ετών είχε σκηνοθετήσει την απαγωγή της» – Τι λέει συγγενής της 24χρονης Ειρήνης


Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση με τους μυστηριώδεις θανάτους βρεφών σε Αχαΐα και Αμαλιάδα, παρουσία της Ειρήνης Μουρτζούκου, η οποία αρνείται κάθε εμπλοκή της.

Νέες διαστάσεις στο θρίλερ έδωσαν, μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Ακόμα δεν είδες τίποτα», ένας συγγενής της 24χρονης, καθώς και πρώην σύντροφος μητέρας που θρήνησε το δικό της παιδί, .

«Σε ηλικία 8 ετών είχε σκηνοθετήσει την απαγωγή της»

Συγγενής της 24χρονης Ειρήνης μίλησε για τα παιδικά της χρόνια. «Την Ειρήνη την κακομεταχειριζόταν η μητέρα της αλλά και ο πατέρας της. Πολλές φορές έκλεβε. Σε ηλικία οκτώ ετών είχε σκηνοθετήσει την απαγωγή της. Είχαμε καλέσει και την αστυνομία».

Όπως αναφέρει ο συγγενής της πολλές φορές έλεγε ψέματα. «Μου έλεγε ότι είναι στη μαμά της , ενώ μίλαγα με την μαμά της και δεν είχε ιδέα. Βαθιά μέσα μου δεν πιστεύω ότι το έχει κάνει. Ειλικρινά έχω σοκαριστεί. Δεν μου αρέσει καθόλου η στάση της».

«Πραγματικά δεν ξέρω αν εμπλέκεται η Ειρήνη»

Πρώην σύντροφος γυναίκας που «έφυγε» το παιδί της το 2021 δήλωσε σχετικά με την Ειρήνη Μουρτζούκου:

«Θα ακουστούν πολλά κουτσομπολιά, προσπαθούμε να μάθουμε την αίτια θανάτου της μπέμπας. Δεν θα έπρεπε μια μάνα που υποτίθεται έχει χάσει δυο παιδιά να κατηγορεί την Κατερίνα. Πραγματικά, δεν ξέρω αν εμπλέκεται η Ειρήνη, ακούγονται τόσα. Θα δοθούν οι φωτογραφίες που έστελνε η Ειρήνη στην δικηγόρο».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!