Αν είσαι στο Amare στην Αίγινα είναι σαν να είσαι στο Capri της Ιταλίας


Όπως είχε έρθει το Beluga και έγινε must αφού μάζεψε όλο τον κόσμο και έδειξε πως μπορεί κάποιος να είναι αλλιώς, γιατί απλά μπορεί, ήρθε από τον ίδιο άνθρωπο τον Σπύρο Μητρόπουλο και το Amare στην Αίγινα!!
Λατρεύω τα μαγαζιά που μπορούν να σε κάνουν να ταξιδεύεις … Κάτι σαν το ταξίδι πίσω στο χρόνο σε εκείνα τα αληθινά και όχι τις δηθενιές, τα άλλα τα πιο γεμάτα τα πιο ουσιαστικά!!
Έτσι λοιπόν μπήκε στην Ζωή μας το Amare κάτι σαν το Κάπρι της Ιταλίας, το Αμάλφι και εκείνα τα μυρωδάτα λεμόνια να σε περιτριγυρίζουν σαν παιδιά στην γειτονιά.

Ένα ταξίδι στο ΑΜΆΡΕ  συνδυάζει την φινέτσα με την αίσθηση της πολυτέλειας. Νιώθεις την αγνότητα της μεσογειακής κουζίνας ατενίζοντας τον Σαρωνικό κόλπο, κάνοντας τον ουρανίσκο σου να έχει οργασμό από γεύσεις.

Η εκπληκτική θέα του μαγαζιού, η τέχνη του υπέροχου φαγητού,  έχουν καταστήσει το AMARE στην Αίγινα, στην Αγία Μαρίνα κορυφαίο προορισμό για τους ρομαντικούς, τους foodies και τους λάτρεις της ηρεμίας και της απόλαυσης. Είναι ένα κόσμημα πολύχρωμο γεμάτο υπέροχη θετική ενέργεια.

Κάτω από τον ζεστό ήλιο του Σαρωνικού που μοσχοβολά λεμόνι και μυρωδιές φαγητών που σπάνε την μύτη,  θα βρεις και την εντυπωσιακή παραλία με υπέροχες ομπρέλες και ξαπλώστρες, σε σούπερ τιμές και θα κάνεις βουτιές στα κρυστάλλινα νερά, με το πιο ωραίο σέρβις και τα πιο ωραία κοκτέιλ, σφηνάκια και όλα τα ποτά που θα ήθελες να πίνεις  το καλοκαίρι για να δροσιστείς.

Όντας ένας αρκετά δημοφιλής προορισμός, ειδικά το καλοκαίρι, η Αγία Μαρίνα της Αίγινας απέκτησε ένα στολίδι που θυμίζει εκείνες τις εποχές που όλοι λίγο πολύ θα θέλαμε να ζήσουμε !!  Ακόμα κι αν ο καιρός είναι ζεστός το Amare έχει τον τρόπο του να σε κάνει να δείς την διαφορά από όλα όσα ήξερες.

Σπύρο Μητρόπουλε  αγαπημένε μου, όπως έκανες το Μπελούγκα να δίνει το στίγμα του στην γειτονιά της Τρούμπας, είναι η εποχή του Καλοκαιριού που θα δώσεις άλλο ένα στίγμα, σε ένα νησί γεμάτο ενέργεια, με το νέο σου κόσμημα το AMARE που ήρθε για να μείνει, στην εποχή εκείνη … την αληθινή που εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα !!

 

θα το βρείτε στην Αίγινα 

Αγία Μαρίνα, Aegina, Greece
2297 032100



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!