Αναδάσωση στην Πεντέλη

Πότε;


Πότε;

Πότε;

Πότε;

 

Tην Κυριακή 18 Νοεμβρίου, ο Σκάι σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού και τη Διεύθυνση Αναδασώσεων της Περιφέρειας Αττικής, διοργανώνουν δεντροφύτευση στην περιοχή του Πεντελικού, λίγο πριν από το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης.

Θα φυτευτούν 10.000 νέα φυτά. Έχουν δηλώσει συμμετοχή, εθελοντικοί φορείς, σχολεία και οργανώσεις από την Πεντέλη, το Μαρούσι, την Κηφισιά και άλλους δήμους της Βορειανατολικής Αττικής.

Το σημείο συνάντησης, είναι 50 μέτρα πριν από το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, στις 10:00 το πρωί.

Όσοι εθελοντές δε χρησιμοποιήσουν Ι.Χ. για τη μετακίνησή τους, μπορούν να μεταβούν στο σημείο συνάντησης με λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας, τα οποία θα αναχωρήσουν από το Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9, Μαρούσι), στις 9:30 π.μ.

Οι εθελοντές, επίσης, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το αστικό λεωφορείο 446, το οποίο ξεκινάει από το σταθμό του Ηλεκτρικού στο Μαρούσι και περνά μπροστά από το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης.

Σύλλογοι:

Δήμοι Συνδέσμου Προστασίας Πεντελικού, Ομοσπονδία Περιβάλλοντος Πεντελικού, Σύλλογος εργαζομένων δήμου Αμαρουσίου, ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, Φιλοπροοδος σύλλογος.Καλιθέας συστήματος Δασοπροσκόπων, Εξωραϊστικός σύλλογος Μοντερό, ΑΘΛ.ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΙΔΡΥΜΑ ΖΗΣΗ, ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΟΔΗΓΩΝ, ΣΥΛ.ΦΙΛΩΝ JIMNY, Ροταριανός όμιλος Πεντέλης, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ –ΕΚΑΛΗΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Σύλλογος προστασίας περιβάλλοντος κτήματος Συγγρού, ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛ.Ν.ΒΟΥΤΖΑ, ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛ.ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛ.ΕΚΑΛΗΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΡΕΑΣ, ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Οι επόμενες αναδασώσεις στην Πεντέλη προγραμματίζονται για:

Κυριακή 02 Δεκεμβρίου. Θα γίνει αναδάσωση στην περιοχή Καραούλι Πεντέλης.

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου. Η αναδάσωση θα γίνει στην περιοχή πίσω από το ΠΙΚΠΑ της Πεντέλης, με τη συμμετοχή σχολείων από τη βορειανατολική Αττική, αλλά και με εθελοντές που επιθυμούν να λάβουν μέρος.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΣΚΑΪ 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!