Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας; – Παρουσιάζει πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή


Το όμορφο κοριτσάκι που βλέπουμε στην φωτογραφία, είναι μία από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες της γενιάς της. Μάλιστα, εδώ και πολλά χρόνια παρουσιάζει μία πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να την αναγνωρίσετε;

Πηγή: Instagram/stam_tsimtsili

Στην φωτογραφία απεικονίζεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην παιδική της ηλικία!

Ποια είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γεννήθηκε στην Αθήνα στις 31 Μαΐου του 1982, όπου και μεγάλωσε. Η παρουσιάστρια έχει χάσει τον πατέρα της σε τροχαίο δυστύχημα.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, είχε πει για τον θάνατο του πατέρα της:  «Είχα πάει στο Αστυνομικό Τμήμα να πάρω τα πράγματά του, την τσάντα του, τα κλειδιά του… Ενεπλάκη, συγκρούστηκε ένα αμάξι με τρία του άλλου ρεύματος, ένα εκ των οποίων ήταν του πατέρα μου το όχημα, επέζησαν όλοι πλην του μπαμπά μου που πέθανε από εσωτερική αιμορραγία. 

Ήταν με τη μαμά μου και δεν θα ξεχάσω που μας είχανε πάρει τότε από το νοσοκομείο, από το ΚΑΤ, γιατί ποτέ δε σου λένε από το τηλέφωνο ότι έχει φύγει ένας δικός σου άνθρωπος και μας λένε ότι έχει τραυματιστεί σοβαρά ο άνθρωπός σου, ο άντρας σας στη μαμά μου, ότι πρέπει να έρθετε να τον δείτε και τα λοιπά…».

«Και μάλιστα ήταν Σάββατο βράδυ και λέγαμε με την αδερφή μου “πωπώ τι έπαθε Σάββατο βράδυ”, αλλά ήμασταν χαλαρές γιατί δεν είχαμε καταλάβει εμείς τι συμβαίνει, μας είχαν πει ότι τραυματίστηκε. Και μετά είναι που πας εκεί και σου λένε μία άλλη κατάσταση γιατί μας είπαν ότι δυστυχώς δεν τα κατάφερε και μας είπαν “θέλετε να τον δείτε μια τελευταία φορά;”. Και ήταν τόσο γρήγορο και αιφνιδιαστικό όλο που ήταν σοκαριστικό!», είχε προσθέσει.

Ακόμα, καλεσμένη στην εκπομπή «JOY» το 2014 είχε εξομολογηθεί: «“Έφυγε” ο μπαμπάς μου και δεν θυμάμαι από πότε είχα να του πω “σ’ αγαπώ” και αυτό μου δημιούργησε τρομερές τύψεις γιατί ήμουν και πάνω στην εφηβεία, του πήγαινα λίγο κόντρα… Πέρασα δύσκολα, θυμάμαι παρακαλούσα να τον δω στον ύπνο μου για να του το πω… Τελικά, ένα βράδυ τον είδα στο όνειρό μου να μου λέει: “Το ξέρω ότι μ’ αγαπάς”…».

Πορεία στην παρουσίαση

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι απόφοιτη σχολής δημοσιογραφίας. Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 2000, όταν και άρχισε να εργάζεται στο τμήμα ειδήσεων του Μακεδονία TV.

Κατά την διάρκεια της καριέρας της έχει παρουσιάσει αρκετές ψυχαγωγικές εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση. Δείγμα τις δουλειάς της είναι οι εκπομπές: «Όλα Καλά», «Πολύ μπλα μπλα», «TV Weekend» και «Fthis TV».

Από το Μάρτιο του 2014, η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρουσιάζει στον Alpha το «Happy Day». Η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη και έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές.

Ο γάμος και τα παιδιά

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μαζί με τον ποινικολόγο Θέμη Σοφό, εδώ και πολλά χρόνια. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις 25 Ιουνίου του 2011. Κατά την διάρκεια του γάμου τους έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: την Νάγια, που γεννήθηκε το 2013, την Μαίρη, που ήρθε στον κόσμο το 2014 και τον Γιάννη-Εφραίμ, που γεννήθηκε το 2018.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ!» είχε αναφέρει: «Αισθάνομαι ότι είμαι καλή μαμά, αλλά πολλές φορές μετανιώνω γιατί τους επιβάλλω ένα πρόγραμμα ενώ τους αξίζει να είναι πιο ανέμελα. Είναι μικρά παιδιά και δεν ξαναγυρίζει αυτή η ηλικία. Υποχρεώσεις θα έχουν πάντα στη ζωή τους».

Η παιδική φωτογραφία

Την φωτογραφία από την παιδική της ηλικία την είχε ανεβάσει η ίδια η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, στις 24 Μαρτίου του 2020, μαζί με δύο ακόμα φωτογραφίες. Στη λεζάντα της ανάρτησης είχε γράψει: «Μου πήρε λίγο καιρό να πέσω σε μία παιδική φωτό γιατί με τα τρία παιδιά στο σπίτι γίνεται πανικός αλλά άξιζε τον κόπο. Σαν τώρα θυμάμαι αυτό το αγαπημένο μου χαβανέζικο συνολάκι που το φόρεσα με μεγάλη μου χαρά σε πολλά γενέθλια (δικά μου και συμμαθητών μου) και η μαμά μου έδωσε μεγάλο αγώνα για να με πείσει να σταματήσω να το φοράω. Μελαχρινή με καρέ σε όλη την παιδική μου ηλικία ενίοτε με φράντζα και πάντα με ένα λαμπερό χαμόγελο!».



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!