Αναγνωρίζετε το μωράκι της φωτογραφίας; – Είναι πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια


Το πανέμορφο μωρό που απεικονίζεται στην φωτογραφία μαζί με τον πατέρα του, είναι πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια, η οποία παρουσιάζει με επιτυχία πρωϊνή ψυχαγωγική εκπομπή.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να την αναγνωρίσετε;

Πηγή: Instagram/katken85

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Κατερίνα Καινούργιου!

Κατερίνα Καινούργιου
Πηγή: Instagram/katken85

Η Κατερίνα Καινούργιου γεννήθηκε στην Αθήνα την 1η Μαΐου του 1985 και έχει έναν μικρότερο αδελφό, τον Πάνο. Τελειώνοντας το σχολείο, σπούδασε στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή είχε πει για τα εφηβικά της χρόνια: «Είχα μια πολύ δύσκολη εφηβεία, με πολλά θέματα, ψυχολογικά, κατάλαβες. Ήμουν καταπιεσμένη αρκετά. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι αρκετά αυστηρό, δεν μετανιώνω βέβαια για τον τρόπο που με μεγάλωσαν οι γονείς μου, οπότε δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έκανα αυτό που κάνω σήμερα».

Κατερίνα Καινούργιου
Πηγή: Instagram/katken85

Ακόμα, είχε εξηγήσει ότι: «Οι γονείς μου ήθελαν να γίνω δικηγόρος κι έλεγα οκ θα κάνω αυτό που θέλουν. Όταν άρχισα μετά και μπήκα στο πανεπιστήμιο στα μέσα μαζικής, εκεί άρχισα να σκέφτομαι ότι τελικά μου αρέσει η τηλεόραση και θέλω να ασχοληθώ σοβαρά με αυτό.

Στην αρχή δεν με στήριξαν οι γονείς μου στην αλλαγή κατεύθυνσης. Ο πατέρας μου διαφωνούσε κάθετα. Ήταν αρνητικός μου έλεγε θα σε ζούμε μια ζωή, τελικά έγινε το αντίθετο και είμαι περήφανη που τους βοηθάω. Οι γονείς μου μας μεγάλωσαν με τα καλύτερα. Βιώναμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση στο σπίτι, αλλά δεν μας έλειψε ποτέ τίποτα».

Πορεία στην τηλεόραση

Ξεκίνησε την πορεία της στην τηλεόραση ως ρεπόρτερ, το 2004, συμμετέχοντας στην πρωινή εκπομπή «Χωρίς ταμπού» που παρουσίαζε η Μαρία Μπεκατώρου, στον τηλεοπτικό σταθμό Τηλεάστυ.

Το 2009 η Κατερίνα Καινούργιου έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό. Εκείνη την χρονιά συμπαρουσίαζε μαζί με τους Νίκο Παπαδάκη, Δούκισσα Νομικού, Δημήτρη Ουγγαρέζο και Μαρία Αραμπατζή την ψυχαγωγική εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το πρωί».

Κατερίνα Καινούργιου
Πηγή: Instagram/katken85

Από τον Σεπτέμβρη του 2009 έως και το 2014, η παρουσιάστρια συμμετείχε στην επιτυχημένη εκπομπή της Μαρίας Ηλιάκη και του Νίκου Μουτσινά, «Δέστε τους».

Κατά την διάρκεια της καριέρας της η Κατερίνα Καινούργιου έχει παρουσιάσει αρκετές εκπομπές, μεταξύ αυτών: «Λόγω TiVis», «Καλοκαίρι Παντού» και «Ευτυχείτε!».

Από το 2021 παρουσιάζει την ψυχαγωγική πρωινή εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha.

Κατερίνα Καινούργιου
Πηγή: Instagram/katken85

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, το 2023, είχε αναφέρει: «Θέλω να κάνω αυτό που κάνω καλά, δεν έχω ανάγκη να κάνω πολλά. Δεν είμαι ταλαντούχα, θεωρώ ότι οι ταλαντούχοι άνθρωποι στην τηλεόραση είναι λίγοι και συγκεκριμένη. Εγώ είμαι απλά ένα κορίτσι που αγαπάω αυτό που κάνω, δούλεψα πολύ και είχα ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα. Δεν έχω καημό να κάνω για πολλά χρόνια τηλεόραση. Θέλω να με θυμάται ο κόσμος, επειδή είμαι ο εαυτός μου».

«Προσπαθώ να εξελίσσομαι, να διαχειρίζομαι τις καταστάσεις με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Όσο το κάνω καλά, θα συνεχίσω να το κάνω», είχε τονίσει η παρουσιάστρια.

Κατερίνα Καινούργιου
Πηγή: Instagram/katken85

Η προσωπική της ζωή και η δημιουργία οικογένειας

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει επιλέξει να προστατεύει την προσωπική της ζωή και ελάχιστες σχέσεις της έχουν γίνει γνωστές. Παρ’ όλα αυτά έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για την επιθυμία της να δημιουργήσει οικογένεια.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, η παρουσιάστρια είχε παραδεχθεί πως: «Την έχω πατήσει γιατί έχω ανοιχτεί σε προσωπικό επίπεδο. Δεν έχω ακόμη δημιουργήσει τη δική μου οικογένεια, είναι η δουλειά μου το κέντρο μου, ίσως όταν έχω τα παιδιά μου να αποφορτίζομαι και να μην παίρνω τόσο σοβαρά όσα κάνω στη δουλειά μου.

Είναι τόσο κακό που λέω ότι θέλω να κάνω οικογένεια; Γιατί μου βγάζουν την ταμπέλα της απεγνωσμένης, ότι μία γυναίκα θέλει να κάνει οικογένεια και θέλει να έχει έναν σύντροφο κάτι κατακριτέο; Δεν ξέρω γιατί πρέπει να πλασάρουμε το τέλειο, καθόλου τέλεια δεν είμαι μέσα μου. Δεν νιώθω ικανοποιημένη για το πώς έχω κάνει την προσωπική μου ζωή».

Κατερίνα Καινούργιου
Πηγή: Instagram/katken85

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!