Αναμένεται η ανακοίνωση της επανασύνδεσης Ντόρας και Νέας Δημοκρατίας

Φτού στα μούτρα σου Ντορούλα!


Φτού στα μούτρα σου Ντορούλα!

Φτού στα μούτρα σου Ντορούλα!

Φτού στα μούτρα σου Ντορούλα!

Τα ‘μαθες;
Η Ντόρα ξαναμιλά με τον Αντωνάκη. Αμέ! Όλα γίνονται.
Είδε και απόειδε η ταλαιπωρημένη πολιτικός και είπε να “παίξει” το τελευταίο της χαρτί μιας και διαφορετικά θα έκανε αντιπολίτευση από το σπίτι της,αγκαλιά με μια χούφτα ΣΙΟκολατάκια!
Δεν της έκατσε η επανάσταση. 
Στις προεκλογικές της ανακοινώσεις και τι δεν είπε ο στόμας της.  “Υπάρχουν 2 που είναι ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ”. Λύσσαξε με το σλόγκαν αυτό. Μάλλιασε η γλώσσα της. Την “πίστεψαν” και κάμποσοι πως ακολουθεί έναν πιο επαναστατικό δρόμο και την ψήφισαν.
Σήμερα όμως αναμένεται η ανακοίνωση για την προσχώρησή της και πάλι στη Νέα Δημοκρατία και μάλιστα πρώτο τραπέζι πίστα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Δηλαδή μπαίνει στη Βουλή δαγκωτό!
Ναι,η Ντόρα έκανε την καρδιά της πέτρα και πάει με τον ένα από τους δύο ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΥΣ. Ω!ναι! Τι ψυχικό σθένος Θέε μου;;;
Σε έφαγε μπαμπέσικα ο Καμμένος και τα δάκρυα στο βήμα της Βουλής κι έμεινες ρέστη, έξω από τη Βουλή στις εκλογές αλλά τώρα το έβαλες πείσμα…
Άτιμη κορασίδα. Και σε είχα συμπαθήσει! Είχα πειστεί πως αν και είσαι δεξιά, έχεις πνεύμα και στόχους αλλά…αυτομουτζώνομαι.
Φτού στα μούτρα σου Ντόρα…
Υ.Γ.Ο Καρατζαφέρης που έμεινε σταθερός στις απόψεις του και δεν υπέπεσε στα παρακάλια του Σαμαρά φαντάζει πιο σοβαρός από εσένα πλέον. Αν είναι δυνατόν!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!