Αναστασία Γιούσεφ: Αποκάλυψε τον λόγο που χώρισε με τον Νίκο Οικονομόπουλο


Συνέντευξη στο podcast «Basement 4 Streaming» έδωσε η Αναστασία Γιούσεφ. Η γνωστή χορεύτρια, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε και για την σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Μιλώντας για το πώς γνωρίστηκαν, η Αναστασία Γιούσεφ είπε: «Είχαμε τρεις μήνες σχέση με τον Νίκο και αυτό χρόνια πριν. Τότε έβγαινε εκείνος, εγώ χόρευα στα μεγάλα κλαμπ της Αθήνας και κάπως έτσι γνωριστήκαμε.

Ήρθε μία, ήρθε δύο, ήρθε τρεις… Όπου πήγαινα, ερχόταν. Μου είπαν ότι του αρέσω και να πάω να κάτσω μαζί του… Τότε ήμουν στην κοσμάρα μου, ερωτευμένη με τη δουλειά μου, ήθελα να χορεύω κάθε βράδυ. Έκατσα μαζί του, μου άρεσε η παρέα του, η εμφάνισή του…».

Σχετικά με τον χωρισμό τους, η γνωστή χορεύτρια εξήγησε: «Το λόγο που χωρίσαμε δεν τον έχω πει πουθενά. Ένα βράδυ εγώ χόρευα σε νυχτερινό κέντρο και μου είπε ότι θα κάτσει σπίτι να κοιμηθεί.

Τελειώνω τη δουλειά μου και πάω απέναντι σε ένα μαγαζί να φάω μια σαλάτα. Και όπως τρώω τη σαλάτα, βλέπω στην τηλεόραση που ήταν απέναντί μου: “Ο Νίκος Οικονομόπουλος τράκαρε στην παραλιακή, ήταν παρέα με ένα μοντέλο!”. Λέω σε έσφαξα!».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!