Αναστασία Κορινθίου: Το μαγικό ραβδί αυτή την φορά χτυπάει την ίδια αλλάζοντας την ”Νεράιδα” σε Γυναίκα

Αναστασία Κορινθίου …. Η νεράιδα της Ρόδου όπως την αποκαλούσαν κάποιοι οι οποίοι και συνεχίζουν βέβαια να την αποκαλούν έκανε μια μικρή αλλαγή που όλοι μας παρατηρήσαμε και μείναμε με κομμένη την ανάσα !!


Αναστασία Κορινθίου …. Η νεράιδα της Ρόδου όπως την αποκαλούσαν κάποιοι οι οποίοι και συνεχίζουν βέβαια να την αποκαλούν έκανε μια μικρή αλλαγή που όλοι μας παρατηρήσαμε και μείναμε με κομμένη την ανάσα !! Γιατί αυτή δεν είναι αλλαγή απλά … Είναι μια μαγική κατάσταση που σίγουρα την έκανε το μαγικό ραβδί της!

Ποια είναι αυτή η αλλαγή που όλους μας ξάφνιασε; Η Αναστασία μέσα από τα κείμενα της παρουσιάζει μια καινούργια Γυναίκα …μια καινούργια ύπαρξη που δείχνει να έχει μεγαλώσει. Κι όμως δεν έχει αλλάξει απλά η Αθήνα την έκανε λίγο πιο ”Γυναίκα” 

13754413_10210134079453374_1568686361670515570_n

Όλα αυτά είναι η αρχή για να σας βάλω στο νόημα του καινούργιου της βιβλίου που ξεκίνησε να γράφει και όπως μας είπε και η ίδια είναι Διαφορετικό …. Πετάει την χρυσοσκονη αλλά δεν την πιάνει … Ρίχνει με το μαγικό της σκόνη αλλά δεν πάει στους άλλους …κάνει τα δικά της όνειρα όπως πάντα, αλλά αυτή την φορά τα μοιράζεται μαζί μας με πιο πολύ ”καύλα ” όπως γράφει ή ίδια μέσα από τα στάτους  στην σελίδα της στο facebook

Σας τα βάζω να τα διαβάσετε για να δείτε και εσείς τι ακριβώς λέω !!! 

1

Κενές εκσπερματωσεις που δεν αδειάζεις συναίσθημα πάρα μόνο υγρά ….παντού γύρω μας (το νέο βιβλίο οδηγός-εγχειριδιο χωρισμού συνεχίζει να γράφεται πάνω σε χαρτοπετσέτα εδώ στο “πουθενά “που είμαι με τα “πάντα “μου την Μαρίανα μου)

2

“Και ξέρεις τι τον καυλωνε περισσότερο? Ότι μαζί του είχε οργασμό το μυαλό της και οι σπασμοί γράφανε σαν στεναγμοι ηδονής τις σκέψεις της σε …χαρτί σεντόνι.”(το βιβλίο γράφεται. ..με τρελούς ρυθμούς ,μόνο που θα είμαι λίγο ….διαφορετική από ότι με έχετε συνηθίσει αφού και η ζωή μου είναι πια διαφορετική από αυτή που είχα συνηθίσει! ***)

3

<<Και στο κάτω κάτω της γραφής τι ήταν χειρότερο?Αυτη που προσποιήθηκε έναν οργασμό σε μια στιγμή έρωτα ή αυτός που προσποιήθηκε ότι την αγαπούσε σε μια στιγμή αδυναμίας?>>(αλλο ενα δειγμα από το …ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣΜΟΥ γιατί μου το ζητάτε)

13265886_10209677018267130_3464021288707394121_n

Τελικά είναι ένα άλλο βιβλίο … που ξεκίνησε να γράφετε … Ξεκίνησε να υπάρχει σε χαρτί και μολύβι όπως συνηθίζει να κάνει εκείνη … Το μόνο που μένει είναι να το δούμε να ζωντανεύει μπροστά μας με μια Αναστασία τελικά που είναι όλο εκπλήξεις … Λέτε η Αθήνα να έκανε το θαύμα της; Η μήπως ο έρωτας τελικά την χτύπησε εκεί που δεν το περίμενε; Ένα είναι σίγουρο πως η Νεράιδα μεταμορφώθηκε σε Γυναίκα ”καύλα” και η συνέχεια θα είναι απλά Συγκλονιστική ….

Μην το Χάσετε …. (μόνο αυτό έχω να πώ) 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!