Αναστάσιος Ράμμος: Έχω αγκαλιάσει το κομμάτι της κατάθλιψης


Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη, μίλησε ο Αναστάσιος Ράμμος. Στη διάρκεια των δηλώσεών του, ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε ερωτευμένος, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα της κατάθλιψης.

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, ο Αναστάσιος Ράμμος είπε: «Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένος. Έχω βρει έναν άνθρωπο που με αγαπάει πάρα πολύ και τον οποίο αγαπώ και εγώ πολύ. Έχω βρει την αγάπη. Γνωρίστηκα με την σύντροφό μου όταν της πήγαινα κάθε μέρα και από ένα λουλούδι. Μια φορά δεν βρήκα λουλούδι και της πήγα λεμόνι».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως: «Είχαμε συζητήσει κάποια στιγμή με τον Ηλία Βρεττό να κάνουμε μία συνεργασία αλλά τελικά δεν προχώρησε. Δεν τα βρήκαμε σε κάποια θέματα. Παρόλο αυτά έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Για να είμαι ειλικρινής και με εμένα τον ίδιο, εκείνη την περίοδο ίσως να μην ήμουν στη σωστή ψυχική κατάσταση ώστε να επικοινωνήσω με τον κόσμο! Δεν ήμουν καλά μέσα μου».

Αναφερόμενος στην κατάθλιψη, ο Αναστάσιος Ράμμος εξομολογήθηκε: «Έχω αγκαλιάσει το κομμάτι της κατάθλιψης και το αγκαλιάζω κάθε μέρα. Μέσα από αυτό μαθαίνω πάρα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου και προχωράω!».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!