Άννα Βίσση: Αυτό είναι το κόστος της παραχώρησης του Καλλιμάρμαρου για τη συναυλία της


Το βράδυ του Σαββάτου (5/10), η Άννα Βίσση έδωσε μία μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο, με δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές της να την παρακολουθούν εντυπωσιασμένοι. Ο Τάσος Τεργιάκης, μέσα από την σημερινή (8/10) εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, έφερε στη δημοσιότητα το κόστος παραχώρησης του Καλλιμάρμαρου στην εταιρία παραγωγής της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος, ο οποίος επικαλέστηκε το site της Διαύγειας, ανέφερε ότι: «Ήθελα να πω λοιπόν ότι, βεβαίως και καλά έκανε και όλοι υποκλινόμαστε στην Άννα Βίσση, όμως θα έπρεπε να κερδίζουν όλοι! Τι εννοώ; Κάτω από 15.000 ευρώ κόστισε η ενοικίαση του Καλλιμάρμαρου!».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει χθες στην εκπομπή του πως: «Ξέρετε ότι εγώ είμαι ένας άνθρωπος που πάντα όλα τα μεταφράζω και σε χρήμα. Όχι ότι είμαι φιλοχρήματος, κάθε άλλο, αλλά παίζει ρόλο και το χρήμα. Διαβάζω ότι το Καλλιμάρμαρο είχε 66.000 κόσμο. Ξέρω ότι τα εισιτήρια ήταν από 20 έως και 70-80 ευρώ. Εγώ σας λέω λοιπόν ότι και 20 ευρώ να είχαν τα εισιτήρια, το ποσό βγαίνει 1.300.000 ευρώ».

Ακόμα, είχε προσθέσει: «Η παραγωγή επειδή ήταν πανάκριβη άντε να στοίχησε 300.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι 1.000.000 πήγε στην τσέπη της. Της αξίζει και με το παραπάνω, αλλά σκεφτείτε πόσο μεγάλος καλλιτέχνης πρέπει να είσαι σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Άννα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου έβγαλε σε μία βραδιά 1.000.000».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!