Άννα Βίσση: «Θα ήθελα πάντα να είμαι αυτό το κορίτσι που δεν μεγάλωσε ποτέ του» – Η εξομολόγηση στη συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο


Μια εξομολόγηση στο κοινό της έκανε η Άννα Βίσση το βράδυ του Σαββάτου (5/10) σε μια συναυλία που θα μείνει στην ιστορία της καριέρας της, καθώς η τραγουδίστρια γέμισε με πάνω από 60.000 ανθρώπους το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ανάμεσα στα τραγούδια που είπε η καλλιτέχνιδα και στις αφιερώσεις που έκανε, θέλησε να τονίσει δημόσια, πως μέσα από την αγάπη που παίρνει από τον κόσμο, ζει και εκείνη με τη σειρά της, το όνειρό της! Ενώ όπως αποκάλυψε η βραδιά αυτή ήταν η καλύτερη στην επαγγελματική της πορεία και ευχαρίστησε τον κόσμο για αυτό το δώρο.

«Άρα όλο αυτό που κάνω και που αγαπάω, είναι αυτό που με κρατάει νέα μέσα μου και όσο είμαι και απ’ έξω μου. Θέλω να σας πω, ότι με κάνετε πάρα πολύ υπερήφανη και χαρούμενη, γιατί ξέρω ότι μέσα από τα τραγούδια μου, από εμένα, από τα μηνύματα που παίρνω, μου δίνουν όλες αυτές τις πληροφορίες. Με κάνετε υπερήφανη γιατί σας κάνω και εσάς σε ένα μέρος της ζωής σας να εκφράζεστε, να συγκινείστε, να είστε χαρούμενοι, να κάνετε έρωτα, να γουστάρετε, να βγαίνετε έξω και να μην ντρέπεστε να εκφραστείτε. Αυτά τα μηνύματα παίρνω από εσάς. Θα ήθελα πάντα να είμαι αυτό το κορίτσι που δεν μεγάλωσε ποτέ του, και που ακόμα αγαπάει αυτό που κάνει και με βοηθάτε να το ζω. Ζω το όνειρό μου», είπε η Άννα Βίσση.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!