ΑΝΤ1: Διακοπή γυρισμάτων για Τανιμανίδη – Μαυρίδη


Πίσω στην Ελλάδα και στην οικογένειά του επέστρεψε ο Σάκης Τανιμανίδης και όπως καταλαβαίνουμε σταμάτησαν τα γυρίσματά του με τον Γιώργο Μαυρίδη για την ταξιδιωτική εκπομπή που ετοιμάζουν για τον ΑΝΤ1.

Εδώ και περίπου ένα μήνα, το αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμα έλειπε στην Ουγκάντα, όμως και οι δύο άντρες μοιραζόντουσαν στιγμές από τα ταξίδια τους στα social media, όπως μαθαίνουμε από το ρεπορταζ της Κωνσταντίνας Τσουκαλά στο youfly.gr.

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, ο Γιώργος Μαυρίδης, σε μια ανάρτηση που έκανε, χρησιμοποίησε το hashtag #thereuniontravelshow, ο οποίος ενδέχεται να είναι και ο τελικός τίτλος της εκπομπής, παρόλο που ο ΑΝΤ1 στην παρουσίαση του προγράμματος του είχε αναφέρει τον προσωρινό τίτλο «S&G Reunion».

Πλέον λοιπόν τα γυρίσματα έχουν σταματήσει προκειμένου οι δύο παρουσιαστές να επιστρέψουν για λίγο στις υποχρεώσεις και την βάση του. Έτσι λοιπόν ο Σάκης Τανιμανίδης έσπευσε, όπως είδαμε στα social media, να περάσει οικογενειακές στιγμές μαζί με τη Χριστίνα Μπόμπα και τις δίδυμες κόρες τους, την Αριάνα και τη Φίλίππα Τανιμανίδη.

Μάλιστα, η γυναίκα του, θέλησε να απαθανατίσει και να μοιραστεί τη στιγμή με τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους στο instagram. “Γύρισε ο μπαμπάααας!!!!” έγραψε στην ανάρτησή της, όπου ο Σάκης Τανιμανίδης παίζει μαζί με τις κόρες του.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!