ΑΝΤ1 – Λιάγκας: Η “κόντρα” για την αργία της 28ης Οκτωβρίου και η απόφαση του σταθμού που αλλάζει τα δεδομένα


Σε μια απόφαση με πολλές συνιστώσες αλλά και ποικίλα ερωτηματικά προχωράει ο ΑΝΤ1 αναφορικά με την αργία της 28ης Οκτωβρίου την Δευτέρα. Αρχικά είχαν αποφασίσει να μην βγει καθόλου η πρωινή ζώνη, ωστόσο, τελικά άλλαξαν τα πλάνα. Ετσι, το κανάλι πήρε απόφαση να βγει ζωντανά ο Γιώργος Παπαδάκης με το “Καλημέρα Ελλάδα” και άρα και το “Πρωινό” που ακολουθεί καθώς η βάρδια των τεχνικών βγαίνει για ολόκληρη την πρωινή ζώνη κι όχι για μόνο μια εκπομπή.

Ο Γιώργος Λιάγκας, όμως, αρνήθηκε να βγάλει ζωντανά την εκπομπή καθώς είχε κανονισμένο ταξίδι με τα παιδιά του, κάτι που δεν φαίνεται να πτόησε τον ΑΝΤ1 στο να βρει άμεσα εναλλακτική λύση αφού το κανάλι δεν ήθελε από την πλευρά του τη λύση της μαγνητοσκοπημένης όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Και μπορεί κάτι ανάλογο να το έχουμε δει και στο παρελθόν και συγκεκριμένα στον ΣΚΑΪ με την περίπτωση της Φαίης Σκορδά που δεν έβγαζε εκπομπή τις αργίες και στη θέση της έπαιζαν οι “Δεκατιανοί” ωστόσο δεν είναι κάτι που συνηθίζεται εκτός κι αν συμβαίνει κάτι άλλο στο παρασκήνιο.

Ετσι, ο Λιάγκας θα κάνει το ταξιδάκι του – άλλωστε λέγεται ότι το προβλέπει και το συμβόλαιό του να μην δουλεύει τις αργίες – και ο ΑΝΤ1 θα βγάλει κανονικά ζωντανή εκπομπή κι ας μην είναι το “Πρωινό” αλλά οι “Weekenders” με Πάτρα – Πανόπουλο. Ναι πολύ καλά το ακούσατε κι ας μην μας έχει συνηθίσει το κανάλι του Αμαρουσίου σε τέτοιου είδους αποφάσεις. Αλλά μάλλον ήρθε η ώρα για ένα πρώτο crash test άλλωστε ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει… στη ζώνη! Τα πράγματα φαίνεται πως αλλάζουν και το κανάλι μοιάζει αυτή τη φορά έτοιμο να κάνει τομές και γιατί όχι να προκαλέσει ακόμα και ρίξεις με πρόσωπα και καταστάσεις.

Η επίσημη αλλαγή προγράμματος δεν έχει έρθει ακόμη αλλά θεωρείται ειλημμένη η απόφαση από τον σταθμό. Φυσικά δεν μπορεί να περάσει ασχολιάστη η χρονική συγκυρία κατά την οποία επέπεξε το κανάλι να προβεί σε μια τέτοια κίνηση. Τι κι αν κάποιοι δεν θέλουν την απόφαση αυτή ουδόλως να συνδέεται με τις τεταμμένες σχέσεις ανάμεσα στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα μετά από την υπόθεση Μπάλντοκ αλλά και τις εκκρεμότητες με ΕΣΗΕΑ και ΕΣΡ που ακολούθησαν, το ρεπορτάζ αναφέρει πάντως ότι για κάθε άλλο παρά τυχαίο γεγονός είναι η αντικατάσταση του “Πρωινού” με τους “Weekenders” ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου. Αλλωστε, οι καλά γνωρίζοντες αναφέρουν ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει όσο το θέμα παραμένει ανοικτό από τα δυο προαναφερθέντα όργανα…

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!