
ANT1 – Παιχνίδια Εκδίκησης: Η Βάνα δίνει τελεσίγραφο σε Άγη και Μάγια
Τα «Παιχνίδια Εκδίκησης» έρχονται απόψε, Τρίτη 22 Απριλίου στις 22.30, στον ΑΝΤ1 με ένα συναρπαστικό νέο επεισόδιο.
Τι θα δούμε απόψε:
Η Μαρίνα υπερασπίζεται τον Κωστή, ενάντια στη Βάνα που επιμένει για την αποβολή του.
Ο Μάρκος κι η Ιουλία έχουν κλονιστεί από την έλξη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον, αλλά δεν μπορούν να την αγνοήσουν. Βγαίνουν για πρώτη φορά μαζί και γνωρίζονται καλύτερα.
Ο Διονύσης και η Ιουλία φέρνουν τον Άγη προ των ευθυνών του για τη συμπεριφορά του Κωστή.
Η Μάγια προσπαθεί να πείσει τη Βάνα να μην τραβήξει το σκοινί με τον γιο του Άγη. Εκείνη πείθεται, αλλά δίνει τελεσίγραφο ή να τελειώνει ο Άγης με το διαζύγιο ή να τελειώσει η σχέση τους.
Ο Κωστής ομολογεί στον Άγη πως θα ήθελε να μην είχε αλλάξει τίποτα στη ζωή του και να ήταν πάλι οι γονείς του μαζί. Ο Άγης επηρεάζεται και αποφασίζει να ρίξει τους τόνους με τη Μαρίνα, για το καλό του παιδιού.
Ο Χρήστος λέει στον Στέφανο πως θα δεχτεί να αναλάβει την εξαγορά της κλινικής, μόνο αν δεν χάσει τη δουλειά της η Μαρίνα.
Η Βάνα ζητάει από τον Πέτρο να καταθέσει πως η Μαρίνα έβαλε τη Στέλλα να παρακολουθεί τη Μάγια και τον Άγη. Λίγο αργότερα, ο Πέτρος συναντιέται με τη Μάγια σε μια συνάντηση που θα αποκαλύψει πολλά.
Sneak preview:
Δείτε το trailer: