
ANT1 – Παιχνίδια Εκδίκησης: Ο Άγης ζηλεύει όταν βλέπει τη Μαρίνα με τον Χρήστο
Η εβδομάδα αρχίζει με ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς “Παιχνίδια Εκδίκησης” στον ΑΝΤ1, απόψε, Δευτέρα 7 Απριλίου στις 22.30
Τι θα δούμε αναλυτικά απόψε:
Ο Χρήστος καθησυχάζει τη Μαρίνα και την διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να την πληγώσει.
Η Ντόρα κερδίζει όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη των Γερολυμάτων.
Η Βάνα προτείνει στον Άγη να τον βοηθήσει οικονομικά κι εκείνος αμέσως υποψιάζεται πως της μίλησε η Μάγια για τα χρήματα που λείπουν από τον λογαριασμό για τις σπουδές του Κωστή.
Ο Πέτρος συνεχίζει τις προσπάθειες για να ξανακερδίσει τη Στέλλα, αλλά εκείνη επιμένει να αρνείται κάθε συναναστροφή μαζί του.
Η Μάγια νιώθει έναν έντονο πόνο και πηγαίνει επειγόντως στην κλινική.
Η Χρύσα την καθησυχάζει πως δεν αντιμετωπίζει κάποιον κίνδυνο, αλλά η Μάγια φοβάται πως αν χάσει το παιδί, όλα θα αλλάξουν στη ζωή της.
Ο Χριστόφορος λέει ψέματα στη Σοφία πως ο Κωστής δεν τη βλέπει μόνο σαν φίλη, αλλά τη συμβουλεύει να μείνει μακριά του γιατί είναι μπερδεμένος με το διαζύγιο των γονιών του.
Ο Μάρκος καλωσορίζει την Κλέλια στην καινούργια της δουλειά στον Όμιλο.
Sneak preview:
Δείτε το trailer: