ΑΝΤ1: Το πάνελ και η ομάδα των Πάτρα – Πανόπουλου τη νέα σεζόν


Δεν υπάρχουν ανακοινώσεις ακόμα από τον ΑΝΤ1, τόσο για τον ίδιο τον Θανάση Πάτρα, αλλά και τον Δημήτρη Πανόπουλο, πόσο μάλλον για το πάνελ, τους συνεργάτες, και την ομάδα τους, που μετά από πολλά, φαίνεται τελικά να ολοκληρώνεται σιγά σιγά, με τις υπογραφές βέβαια να εκκρεμούν, αλλά να ακολουθούν το επόμενο διάστημα. Πως διαμορφώνεται τελικά το πάνελ της νέας εκπομπής των Πάτρα – Πανόπουλου στον ΑΝΤ1, και τι ισχύει πίσω από τις κάμερες;

Σύμφωνα με ασφαλείς, προς επιβεβαίωση πάντα, πληροφορίες του Αλέξανδρου Κατσαρίδη στο youfly.gr, το πάνελ των Πάτρα – Πανόπουλου θα στελεχώσουν πρόσωπα από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, κυρίως της Ναταλίας Γερμανού, αλλά και μια μεγάλη έκπληξη!

Πιο συγκεκριμένα, εκτός από το δίδυμο των παρουσιαστών, που θα είναι καθόλη την διάρκεια της εκπομπής, στο “μπες-βγες” θα είναι η Δέσποινα Καμπούρη που “προκρίθηκε” από τα δοκιμαστικά, η Εβελίνα Νικόλιζα με “απευθείας ανάθεση” και βέβαια ο Μίλτος Μακρίδης με ειδικό ρόλο.

Πίσω από τις κάμερες τώρα, αρχισυντάκτρια της εκπομπής των Πάτρα – Πανόπουλου θα είναι η Μαρία Αχουλιά, ενώ σκηνοθέτης θα είναι ο Γρηγόρης Παναγιώτιδης. Η ομάδα θα αποτελείται βέβαια από τουλάχιστον 3-4 ρεπόρτερ και ανθρώπους στο μοντάζ. Μείνετε συντονισμένοι, όπως πάντα, για περισσότερη και κυρίως, σωστή ενημέρωση.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!