Ανθή Φακιδάρη: Η πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε σε show της Victoria’s Secret


Νομίζεις ότι το ελληνικό modelling έχει ακόμη μείνει σε πρόσωπα όπως η Βίκυ Κουλιανού και η Βίκυ Καγιά; Οι οποίες φυσικά έχουν κάνει μία εξαιρετική καριέρα στο εξωτερικό, αλλά μέχρι σήμερα το νέο αίμα της βιομηχανίας έχει πάρει τη θέση τους στα διεθνή catwalks. Εχθές ένα από τα κορυφαία μοντέλα της χώρας, η Ανθή Φακιδάρη, έγινε μέλος του πολυαναμένομενου show της Victoria’s Secret, το οποίο επανήλθε μετά από χρόνια, για να γράψει τη νέα ιστορία του διάσημου οίκου εσωρούχων και να αλλάξει μια για πάντα την εικόνα -και την ουσία- που είχαμε στο μυαλό μας για τα «αγγελάκια» της.

Η Ανθή Φακιδάρη είναι και επίσημα η πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε σε show της Victoria’s Secret και κάπως έτσι έγινε αυτόματα το talk of the town

Η Ανθή Φακιδάρη έγινε η πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε στο catwalk της Victoria’s Secret, όπως επιβεβαίωσε το 21χρονο μοντέλο με μια σειρά αναρτήσεων στον λογαριασμό του στο Instagram. Μέσα από μια σειρά Insta stories, αλλά και ένα Insta post με πολλές φωτογραφίες, τη βλέπουμε στα παρασκήνια της προετοιμασίας και πάνω στην πασαρέλα, με λευκά δαντελωτά εσώρουχα και ζαρτιέρες.

Η Ανθή, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, έχει καταγωγή από την Κρήτη και τα Τρίκαλα. Η διαδρομή της στο μόντελινγκ ξεκίνησε εντελώς τυχαία, όταν επισκέφτηκε τον πατέρα της στο στούντιο του Alpha, όπου εργαζόταν ως κάμεραμαν, κι εκεί της είπαν ότι είχε όλα τα φόντα για να ακολουθήσει μια καριέρα στον χώρο της μόδας. Στη συνέχεια άρχισε να συνεργάζεται με πρακτορείο μοντέλων και να εμπλουτίζει το βιογραφικό της με αξιοζήλευτες συνεργασίες, όπως οι οίκοι Chanel, Giorgio Αrmani και Elie Saab. Επίσης συνεργάστηκε με τη Ferrari ως το πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας της.

Πριν από μερικούς μήνες φωτογραφήθηκε και για το Marie Claire, σε ένα αφιέρωμα στην αγάπη, μαζί με τον σύντροφό της, Αγγαίο Ποθητό, επίσης μοντέλο. Ο έρωτάς τους προέκυψε έπειτα από συνωμοσία των κοινών τους φίλων. «Λένε ότι οι φίλοι σού προφέρουν τις πιο όμορφες στιγμές. Κάπως έτσι και εμείς πρωτογνωριστήκαμε μέσω κοινής παρέας», είπαν. «Στην αρχή ήμασταν κολλητοί φίλοι. Με την πάροδο του χρόνου καταλάβαμε ότι υπάρχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα και κάπως έτσι κοντεύουμε τα τρία χρόνια σχέσης».



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!