Αντίνοος Αλμπάνης: Αρνήθηκα να διδάξω σε σεμινάρια γιατί δεν ξέρω να το κάνω – Τι είπε για το Maestro


Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του β’ μέρους του δεύτερου κύκλου της σειράς «Maestro», η οποία έχει κατακτήσει το κοινό μέσω του NetFlix, ενώ στάθηκε στο ότι δεν θα παρουσίαζε το Survivor ή θα δίδασκε σε κάποια θεατρική σχολή.

«Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει, ένα ταξίδι που διήρκεσε περίπου τρία χρόνια. Ο τρίτος κύκλος θα προβληθεί το φθινόπωρο. Είμαστε όλοι πολύ ευτυχείς και συγκινημένοι. Οι στιγμές αποχωρισμού είναι πάντα φορτισμένες συναισθηματικά», ανέφερε ο Αλμπάνης.

«Η συνεργασία αυτή αποτέλεσε μια σημαντική ευκαιρία για εμάς, ανοίγοντας τον δρόμο προς τις διεθνείς παραγωγές. Το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην 6η και 10η θέση της παγκόσμιας κατάταξης του Netflix για μη αγγλόφωνες σειρές είναι μια σπουδαία επίτευξη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη», πρόσθεσε.

Ο Αλμπάνης εξέφρασε την αδιαφορία του για τη φθορά που επιφέρει ο χρόνος, λέγοντας: «Έχω συμφιλιωθεί με τον χρόνο. Δεν με απασχολεί αν θα ασπρίσουν ή θα πέσουν τα μαλλιά μου. Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα απ’ ό,τι στα 18 μου χρόνια».

Αναφερόμενος στην άρνησή του να διδάξει σε θεατρική σχολή και να παρουσιάσει το “Survivor”, δήλωσε: «Δεν θα παρουσίαζα το Survivor. Με κάλεσε ένας άνθρωπος της δουλειάς που διοργανώνει σεμινάρια για ηθοποιούς ή για ανθρώπους που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί. Και μου λέει “έλα να κάνουμε ένα σεμινάριο, να διδάξεις”. Και του λέω “όχι”. Μου λέει “γιατί όχι;”. Γιατί δεν ξέρω να το κάνω, δεν ξέρω να διδάσκω. Από τη στιγμή που δεν το έχω σπουδάσει και δεν ξέρω να το κάνω, δεν μπορώ και να το αναλάβω. Δεν μπορώ να στέκομαι μπροστά από ανθρώπους και να τους πουλάω κάτι που δεν ξέρω τι είναι αυτό. Απαιτώ από τον εαυτό μου να έχω μία γνώση αυτού που κάνω. Είναι ένας χώρος θα έπρεπε να έχω εκπαιδευτεί».

Ο Αλμπάνης ανακοίνωσε επίσης τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη νέα σειρά του Star, «Μαύροι Πίνακες»: «Τον χειμώνα θα συμμετάσχω στους Μαύρους Πίνακες. Πρόκειται για μια μίνι σειρά δέκα επεισοδίων, ένα αστυνομικό θρίλερ με εξαιρετικό σενάριο. Περιμένω κι εγώ με ανυπομονησία να το δω», κατέληξε.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!