«Αντίο» με μια ζεστή αγκαλιά για τον εύζωνα που συγκίνησε το πανελλήνιο με τα δάκρυά του στην σκοπιά – ΒΙΝΤΕΟ


Συγκίνηση έχει προκαλέσει το βίντεο με τον εύζωνα που κατά την τελευταία του υπηρεσία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του την ώρα της σκοπιάς.

Δείτε το σχετικό βίντεο

@helenatsioulou Τελευταία υπηρεσία σαν ΕΥΖΩΝΑΣ ! σε ευχαριστουμε ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ, που μας εκανες τοσο μα τοσο υπερηφανους ! 🩵 #euzonesofgreece #evzonesofgreece #evzones #tsolias#presidentialguard @Tomb of the unknown soldier. ♬ To Vals Ton Hamenon Oniron – Hristos Zerbinos & Miltos Logiadis

Πρόκειται για τον Γιώργο Τσιούλο, που – μετά το συγκινητικό αυτό στιγμιότυπο που έγινε viral – είχε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μάλιστα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα νέο βίντεο που ανέβασε η αδερφή του εύζωνα σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Μια ζεστή αγκαλιά για το «ταίρι» του

Στο νέο βίντεο φαίνεται ο Γιώργος Τσιούλος να αποχαιρετά συγκινημένος τους συναδέλφους του και να μοιράζεται μια ζεστή αγκαλιά με το «ταίρι» του κατά τη θητεία του στη μονάδα της Προεδρικής Φρουράς.

Στη συνέχεια, ορισμένοι εύζωνες έρχονται να προστεθούν στην αγκαλιά, κάνοντάς την μεγαλύτερη, ενώ λίγο αργότερα ο 24χρονος αποχαιρετά και τα υπόλοιπα άτομα, με τα οποία έζησε έντονα συναισθήματα όλα αυτά τα χρόνια.

Όπως είναι λογικό και το νέο βίντεο συγκέντρωσε αρκετά θετικά σχόλια για όλους τους εύζωνες, με πλήθος κόσμου να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο «μεγαλείο της ψυχής» που δείχνουν.

Δείτε το σχετικό βίντεο

@helenatsioulou Απάντηση στον χρήστη @John Karmi ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 💙🧿 Σπυρος 💙 @basilhs.karavotas 💙 @John Karmi 💙 #euzones#evzones#tsioulos ♬ Παιδικό Όνειρο (Childhood Dream) – George Varsamakis & George Varsamakis Orchestra



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!