Αποχωρεί από την ΕΡΤ με προορισμό τον ΑΝΤ1


Μια μεταγραφή μεσούσης της τηλεοπτικής σεζόν φαίνεται πως ολοκληρώνεται. Δε μιλάμε φυσικά για κάποιο πρόσωπο μπροστά από τις κάμερες, διότι αυτό θα συμβεί -εάν συμβεί- το καλοκαίρι, μιας και πολλά, πάρα πολλά, καυτά συμβόλαια λήγουν στα περισσότερα κανάλια, αλλά για ένα στέλεχος που αποχωρεί από μια θέση ευθύνης, για να αναλάβει μια άλλη. Και συγκεκριμένα, αποχωρεί από την ΕΡΤ, για τον όμιλο Αντέννα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του  youfly.com και του Αλέξανδρου Κατσαρίδη, ο Κωνσταντίνος Μπουρούνης, αναπληρωτής γενικός διευθυντής προγράμματος, και όχι αναπληρωτής γενικός διευθυντής του ertflix όπως ακούγεται στην αγορά, αφήνει την ΕΡΤ για να αναλάβει μια επίσης σημαντική θέση στον ΑΝΤ1, και συγκεκριμένα μια θέση ευθύνης στο τμήμα Μάρκετινγκ του καναλιού του Αμαρουσίου.

Μπορεί λοιπόν ο ΑΝΤ1 να “συζητιέται” για το πόσα πολλά στελέχη μπορεί να χωρέσει, όμως απτόητα συνεχίζει όπως φαίνεται να εντάσσει στο δυναμικό του πρόσωπα που θεωρεί πως θα δώσουν το παραπάνω στον όμιλο.

Την ίδια ώρα, στην αντίπερα όχθη, σύμφωνα με τα απολογιστικά στοιχεία, η διοίκηση του Κωνσταντίνου Ζούλα στην ΕΡΤ, έχει να επιδείξει τρεις θετικούς ισολογισμούς και μόλις έναν αρνητικό, με σταθερά αυξανόμενα έσοδα. Μάλιστα, ήδη εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός της ΕΡΤ για το 2024 απ’ την κυβέρνηση.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!