Απόψε ο Ελληνικός Τελικός της Eurovision!

Τι θα δούμε; Αποκλειστικό ρεπορτάζ!


Τι θα δούμε; Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Τι θα δούμε; Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Τι θα δούμε; Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Απόψε το βράδυ στις 22.00 θα διεξαχθεί ο Ελληνικός Τελικός του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο εμπορικό κέντρο River West και θα είναι για πρώτη φορά ανοιχτή για το κοινό.
Ο Ελληνικός Τελικός, διάρκειας 90 λεπτών, θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ1, με παρουσιαστές τη Μαρία Κοζάκου και τον Γιώργο Φραντζεσκάκη.
Η βραδιά θα ξεκινήσει με ένα χορευτικό, με τραγούδια του σήμερα που έχουν γίνει επιτυχίες παγκοσμίως. Φέτος, δεν θα υπάρχουν μεγάλα video wall, όπως είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στον χώρο που θα διεξαχθεί η βραδιά.
Το παρόν επί σκηνής θα δώσει ο περσινός εκπρόσωπος Λούκας Γιόρκας, ο ταλαντούχος Γιώργος Σαμπάνης και ο πρωτοεμφανιζόμενος Χρήστος Π.
Ειδικοί καλεσμένοι της βραδιάς θα είναι οι εκπρόσωποι: της Κύπρου, Ήβη Αδάμου, της Γαλλίας, Anggun και της Βουλγαρίας, Sofi Marinova, που θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους με τα οποία θα συμμετέχουν στον φετινό διαγωνισμό.
Οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι για την Ελλάδα που ανήκουν στη δισκογραφική εταιρία Universal, θα εμφανιστούν στη σκηνή, με σειρά όπως προέκυψε μετά από κλήρωση, που έχει ως εξής:
1. Dora – Baby I’m yours
(Μουσική: Franc, Ηλίας Πανταζόπουλος, Στίχοι: Νεκτάριος Τυράκης)
http://www.youtube.com/watch?v=FnuRJC76gR4
2. Cassiopeia – Killer Bee
(Μουσική: Χρήστος Δάντης, Στίχοι: Λεωνίδας Χατζάρας)
http://www.youtube.com/watch?v=apzELsrDMoE
3. Velvet Fire – No parking
(Μουσική – Στίχοι: George Samuelson, ΛεωνίδαςΧατζάρας)
http://www.youtube.com/watch?v=lfAZuxOY7tE
4. Ελευθερία Ελευθερίου – Aphrodisiac
(Μουσική – Στίχοι: ΔημήτρηςΣτάσσος, Mikaela Stenström, Dajana Lööf)
http://www.youtube.com/watch?v=6f9-iNIGKXY
Το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στο Μπακού, και θα διαγωνιστεί στον Α’ Ημιτελικό στις 22 Μαΐου, θα αποφασιστεί από τηλεθεατές και κριτική επιτροπή σε ποσοστό 50/50. Ποιο θα είναι; Δεν μένει παρά να συντονιστείτε απόψε στις 22.00 στην ΕΤ1 και να το μάθετε!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!