Αργύρης Αγγέλου: Δεν νομίζω ότι η οικογένεια είναι κάτι που έχω στόχο στην ζωή μου


Στην εφημερίδα On Time έδωσε συνέντευξη ο Αργύρης Αγγέλου. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για την προσωπική του ζωή.

Αν βάλεις σε μια ζυγαριά από τη μια τα επαγγελματικά σου και από την άλλη την προσωπική σου ζωή, νιώθεις ότι πέτυχες και στα δύο;

Όχι. Κατά καιρούς γέρνει η ζυγαριά πότε στο ένα και πότε στο άλλο. Να συμβαδίζουν όλα συνέχεια δεν γίνεται. Κατά καιρούς, έχουν υπάρξει τα πράγματα για μένα και πολύ ισορροπημένα μεταξύ της δουλειάς και της προσωπικής ζωής. Κι έχουν υπάρξει και αρκετά χρόνια – που είναι τα τελευταία – όπου το βάρος έχει πέσει περισσότερο στη δουλειά. Αλλά αυτό δεν το ορίζω εγώ. Αισθάνομαι ότι η ζωή μου το ορίζει αυτό. Εγώ νιώθω ότι είμαι ανοιχτός, αλλά όταν κάτι δεν είναι η ώρα του να συμβεί, οφείλεις να είσαι ανοιχτός, θετικός, να ζεις τη ζωή σου σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα και, όταν είναι να έρθει, θα έρθει. Αισθάνομαι ότι είμαι ακόμα πολύ νέος για να δουλέψω και να ερωτευτώ. Τα λαχταράω και τα δυο πολύ.

Έζησες σε μια πολύτεκνη οικογένεια. Είσαι σαράντα πέντε χρόνων, σκέφτηκες ποτέ να παντρευτείς και να κάνεις οικογένεια;

Όχι. Δεν νομίζω ότι η οικογένεια, όπως την εννοούν, αυτή τη στιγμή είναι κάτι που έχω στόχο στη ζωή μου. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ζωή που έχω φτιάξει με τους ανθρώπους που θέλω, συν τη βιολογική οικογένεια μου, δεν αποτελούν ένα είδος οικογένειας. Αλλά μια σχέση συντροφικότητας, εμπιστοσύνης και «τρέλας», θα ήθελα να τη ζήσω. Γι’ αυτό είπα ότι έχω να ζήσω πολλά ακόμα. Αλλά οικογένεια με την έννοια γάμος, παιδιά, αυτό είναι κάτι που δεν το έχω σκεφτεί ποτέ.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!