Αριστοφάνης με κορυφαίο τον Μανώλη Μητσιά

Στη Μικρή Επίδαυρο 5 & 6 Ιουλίου.


Φορτωμένοι με χειροκροτήματα και θαυμασμό από την Ευρωπαϊκή τους διαδρομή ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα του και με κορυφαίο (αυτή τη φορά) τον Μανώλη Μητσιά, η παράσταση “Αριστοφάνης τώρα: Το γλέντι της κωμωδίας”, καταλήγει στο Θέατρο της Μικρής Επιδαύρου, στις 5 και 6 Ιουλίου, ανοίγοντας την αυλαία των φετινών εκδηλώσεων εκεί.
Η ταλαντούχα  “Σπείρα Σπείρα”, κάτω από τη διδασκαλία του Σταμάτη Κραουνάκη και την εξαιρετική χορογραφία της Αγγελικής Στελλάτου, απελευθερώνει την ανάμνηση ενός διαχρονικού διονυσιακού ελληνικού γλεντιού περιλαμβάνοντας από σπαράγματα χορικών μέχρι τραγούδια από τις κωμωδίες του Αριστοφάνη.
Ο Κραουνάκης συνυπογράφει τη μουσική με τους Άρη Βλάχο  και Κώστα Μπαλταζάνη ενώ τους στίχους οι Κ.Χ. Μύρης, Λίνα Νικολακοπούλου και ο ίδιος ο Κραουνάκης και όπως επεσήμανε ο Άγγλος δημοσιογράφος Howard Loxton “έχει βαθιά ελληνικότητα μιας και εμπεριέχει όλα τα είδη ελληνικής μουσικής: Με επιρροές από την όπερα, το παραδοσιακό τραγούδι, τη βυζαντινή μουσική, τη σύγχρονη λαϊκή και τους ρυθμούς της ροκ”.

5 και 6 Ιουλίου

Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου

Εισιτήρια προς 25, 20, 10 και 5 ευρώ(ανέργων).



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!