Αστυνομικός-βασίλισσα των plus size μοντέλων εσωρούχων

Είναι 21 χρόνων, με καμπύλες, όμορφη και αποφασισμένη να ζήσει την εμπειρία του μόντελινγκ. Η Σοφία Άνταμς είναι η βασίλισσα του διαγωνισμού «Star in a Bra».


Η βιομηχανία της μόδας έχει επικεντρωθεί πλέον στο να μπορεί να ικανοποιεί όλους τους σωματότυπους και τα μεγέθη των γυναικών. Μία γυναίκα, που κατάφερε να ξεχωρίσει και να γίνει το κορίτσι της αφίσας, ενσαρκώνει αυτή την τάση.

Η εκπαιδευόμενη αστυνομικός Σοφία Άνταμς, είναι το νέο πρόσωπο (και σώμα φυσικά) της φίρμας εσωρούχων για μεγάλα στήθη, της Curvy Kate, αφού κέρδισε τον ετήσιο διαγωνισμό «Star in a Bra».

Η 21χρονη Άνταμς, από του Βορειοδυτικό Λονδίνο, κατατρόπωσε τις 1.000 διαγωνιζόμενες που έλπιζαν σε μία καριέρα. Μάλιστα, η αστυνομικός κέρδισε και ένα μεγάλο συμβόλαιο μόντελινγκ για  εύσωμα μοντέλα με το πρακτορείο Bridge Models.

Η εκπαιδευόμενη αστυνομικός, που έχει μέγεθος στηθόδεσμου 32JJ, θα είναι η νέα συνεργάτιδα της σειράς για γυναίκες με καμπύλες και θα πρωταγωνιστεί στην καμπάνια Spring/Summer 2016 και σε όλους τους καταλόγους, των οποίων η φωτογράφηση θα γίνει σε Μεσογειακές χώρες.

Στη συνέντευξη που ακολούθησε την εκλογή της και τη στέψη της σε βασίλισσα της εταιρίας, η νικήτρια Σοφία Άνταμς μίλησε για την εμπειρία της: «Δεν μπορούσα να το πιστέψω με τίποτα όταν μου ανακοίνωσαν ότι εγώ ήμουν η νικήτρια. Κυριολεκτικά δεν μπορούσα να αρθρώσω κουβέντα. Το μόνο που έλεγα  στα πρώτα πέντε λεπτά που το έμαθα ήταν οι φράσεις “Σκάσε!”, “Αποκλείεται!”».  

Η 21χρονη παραδέχεται ότι δεν έχει καμία εμπειρία στο μόντελινγκ, αλλά είναι εκστασιασμένη με την προοπτική της φωτογράφησης για τους καταλόγους της εταιρίας: «Δεν μπορώ να περιμένω πότε θα φύγω για το ταξίδι στην Πορτογαλία και τη φωτογράφηση με τα υπέροχα εσώρουχα που θα φορέσω. Η επόμενη χρονιά θα είναι απίστευτα διασκεδαστική. Το στοιχείο των εκπλήξεων που περιέχει η νέα μου εμπειρία είναι αυτό που με ενθουσιάζει περισσότερο».

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!