Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό είναι το πρώτο post που είχε κάνει στο Instagram – Δείτε πόσο άλλαξε


Η Αθήνα Οικονομάκου είναι από τις πιο γνωστές ηθοποιούς της γενιάς της, αλλά και μια επιτυχημένη influencer και επιχειρηματίας. Μάλιστα, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, διατηρώντας έναν πολύ δυνατό λογαριασμό στο Instagram. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο προφίλ της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει πάνω από 1 εκατομμύριο ακολούθους.

Η ηθοποιός δημιούργησε τον λογαριασμό της τον Αύγουστο του 2011, ενώ φαίνεται πως έκανε την πρώτη της ανάρτηση στις 2 Ιουλίου του 2013.

Στο πρώτο της post είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία του Νίκου Μουτσινά και του Θανάση Αλευρά. Σε αυτή βλέπουμε τους δύο ηθοποιούς μέσα σε πούλμαν, κατά την διάρκεια της περιοδείας που έκαναν με την παράσταση «Τα Βαπτίσια».

Την ίδια μέρα είχε ανεβάσει μία selfie φωτογραφία της με τον Νίκο Μουτσινά.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα είχε εξηγήσει ότι: «Δεν κατατάσσω τον εαυτό μου στους influencers. Είμαι ηθοποιός που παράλληλα τρέχω και ένα Instagram και ό,τι κάνω το κάνω με βάση το κομμάτι της δημοσιότητας που μου έχει δώσει η δουλειά μου και όχι το κομμάτι της influencer. Το κάνω παράλληλα, αλλά άλλη θεωρώ ότι είναι η δουλειά μου».

«Κόβω αποδείξεις στα social. Είναι τεράστια τα ποσά αλλά δεν ξέρω τι να σου πω, υπάρχουν κι άλλοι. Εγώ ξέρω για μένα αλλά δεν θα σου πω. Δεν είναι ντροπή να είσαι influencer αλλά όταν εγώ πρέπει να πω τι επαγγέλλομαι δεν θα σου πω influencer ή επιχειρηματίας. Είναι κάτι που κάνω παράλληλα για να μπορώ να συντηρούμαι, όταν έχω πρόβλημα με τη δουλειά που είναι ένας ανασφαλής κλάδος. Η βασική μου δουλειά είναι ηθοποιός», είχε προσθέσει.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!