Αθηνά Οικονομάκου: «Τι άλλο περιμένετε να πω; Δεν βαρεθήκατε κι εσείς» – Η αντίδραση στις συνεχείς ερωτήσεις για τον Μπρούνο Τσερέλα


Ερωτήσεις για την σχέση της με τον Μπρούνο Τσερέλα, δέχτηκε για μια ακόμη φορά η Αθηνά Οικονομάκου, με την τελευταία να παραχωρεί σχετικές δηλώσεις σε δημοσιογράφο της εκπομπής του Open, «Πρωινό Σουσου».

«Πραγματικά τι άλλο περιμένετε να πω; Δεν βαρεθήκατε κι εσείς;», είπε η Αθηνά Οικονομάκου για τις συνεχές ερωτήσεις αναφορικά με τον νέο της σύντροφό και την σχέση τους.

«Αλήθεια λένε ότι έχω γλυκάνει; Έχω αντιμετωπίσει ποτέ εγώ κανέναν με αγένεια; Πότε έχω τρέξει ή έχω μιλήσει άσχημα; Νομίζω η ίδια ακριβώς είμαι με παλιά, απλώς τώρα το παρατηρείτε κι έχετε μια εικόνα λίγο πιο ολοκληρωμένη. Ο έρωτας όλους τους ομορφαίνει», συνέχισε η ηθοποιός κατά την έξοδο της από το αεροδρόμιο.

«Τρελάθηκε με την Άννα Βίσση, του άρεσε πάρα πολύ. Αυτό μπορώ να στο πω με σιγουριά», είπε τέλος η Αθηνά Οικονομάκου για την κοινή εμφάνιση με τον Μπρούνο Τσερέλα σε συναυλία της απόλυτης σταρ στο Καλλιμάρμαρο.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!