Μπέσσυ Αργυράκη για Μίμη Πλέσσα: «Η είδηση για τον θάνατό του είναι κεραυνός εν αιθρία»


Για τον θάνατο του Μίμη Πλέσσα λίγο πριν κλείσει τα 100 του χρόνια μίλησε η Μπέσσυ Αργυράκη το πρωί του Σαββάτου (5/10) στην εκπομπή «Weekenders», με την τραγουδίστρια να αποχαιρετά τον μεγάλο συνθέτη με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια.

«Η είδηση για τον θάνατο του Μίμη Πλέσσα είναι κεραυνός εν αιθρία. Ειλικρινά, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Προ ημερών μιλούσα μαζί του, σχετικά με τα 100 χρόνια που θα είχα τη χαρά και την τιμή να είμαι και εγώ σε αυτές τις 10 μέρες της μουσικής γιορτής. Οι βραδιές αυτές στο  θέατρο Παλλάς θα γίνουν πλέον στη μνήμη του, δεν θα μετακινηθούν, απλώς θα αλλάξει η ονομασία.

Εγώ μεγάλωσα με τον Μίμη Πλέσσα. Όλη η Ελλάδα μεγάλωσε μαζί του. Όλος ο κόσμος γνώριζε την αξία του ανθρώπου αυτού σαν μουσικοσυνθέτη. Είμαι λίγο συγχυσμένη και προβληματισμένη που έγινε έτσι ξαφνικά και δεν μπορώ να εκφράσω την θλίψη και τη στεναχώρια μου για αυτό που έγινε. Έζησε 100 χρόνια γεμάτα αγάπη από τον κόσμο. Πήρε πολλή αγάπη ο Μίμης Πλέσσας.

Ήταν στύλος της μουσικής μας και πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι με τέτοια παρακαταθήκη, που αφήνουν πίσω, δεν πεθαίνουν ποτέ. Όταν τραγούδησα πρώτη φορά το 11 χρονών, ήταν ο πρώτος που με συνόδευσε στο πιάνο. Είχαμε από τότε μια επαφή. Μου έδωσε ώθηση στην καριέρα μου», είπε η Μπέσσυ Αργυράκη.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!