Χαλκίδα: Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκίνητου που βρέθηκε αναποδογυρισμένο – Τι υποστήριξε στους αστυνομικούς


Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, o οδηγός του αυτοκινήτου που εντοπίστηκε αναποδογυρισμένο εκτός δρόμου το μεσημέρι της Τρίτης (11/3), λίγο μετά τα φανάρια της Ν. Λαμψάκου με κατεύθυνση προς Χαλκίδα.

Το σφοδρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στον δρόμο Ν. Λαμψάκου – Χαλκίδας πριν τον κόμβο του Αγίου Στεφάνου με αποτέλεσμα το αυτοοκίνητο για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο να βγει εκτός δρόμους και να ανατραπεί πάνω σε βράχια. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστική, οι οποίοι βρέθηκαν προ εκπλήξεως καθώς μέσα στο αυτοκίνητο δεν υπήρχε κανείς.

Σύμφωνα με το eviaonline.gr, ο οδηγός του οχήματος ήταν ένας 24χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε λίγο πιο μακριά από το σημείο του τροχαίου, έπειτα από ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών. Ο 24χρονος υποστήριξε ότι φοβήθηκε να ειδοποιήσει την αστυνομία καθώς δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Ο 24χρονος θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη ενώ ανέφερε ότι μέσα στο όχημα ήταν μόνος του.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!