Χαλκιδική: Ευρήματα – σοκ από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 19χρονου


Σοκ προκαλούν τα ευρήματα τις ιατροδικαστικής έκθεσης που πραγματοποιήθηκε στη σορό του 19χρονου Γιάννη, που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ, στο Πευκοχώρι Χαλκδικής, ενώ διασκέδαζε με την οικογένεια του.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το STAR, ο θάνατος του Γιάννη ήταν ακαριαίος. Ο θάνατος ήταν αποτέλεσμα κάκωσης του κεντρικού νευρικού συστήματος, με χτύπημα δηλαδή στον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό. «Ήταν διαλυμένο το κρανίο του παιδιού», όπως είπαν άνθρωποι που βρέθηκαν εκεί από την πρώτη στιγμή της τραγωδίας.

«Δεν θα ξεφύγει κανένας, θα χάσουν τον ύπνο τους»

Εάν δεν αποδοθεί άμεσα η ευθύνη, εγώ θα φροντίσω ως γονιός, όπως προστατεύω τα παιδιά μου όλα τα χρόνια, από τη στιγμή που τα γέννησε η μητέρα τους, να βρω αμέσως μόνος μου τη λύση» τόνισε ο πατέρας του 19χρονου μιλώντας στο Mega.

«Η οικογένεια αυτή και αυτό το σπίτι έκλεισε. Είχα μια πάρα πολύ δεμένη οικογένεια, το ένα μεγάλωνε το άλλο… Δεν μπορεί να γίνονται αυτά τα πράγματα. Το παλικάρι μου έφυγε. Η εικόνα που τον πήραμε αγκαλιά, δε θα φύγει ποτέ από την ψυχή μας. Τα παιδιά μου τα μεγάλωσα κάθε Σαββατοκύριακο να ανεβαίνω να τα βλέπω. Χρόνια ατέλειωτα μέσα στους δρόμους δε χάσαμε τη ζωή μας εμείς, μας πήραν το παιδί μας άλλοι» πρόσθεσε ο πατέρας του Γιάννη.

Όπως υπογράμμισε μεγάλωσε τα τρία παιδιά του σκληρά εργαζόμενος. Το μοιραίο βράδυ τα δύο μικρότερα παιδιά είδαν τον αδελφό τους να χάνει τη ζωή του.

«Είμαστε μέσα στην κοινωνία αυτήν και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας με πολύ αγώνα. Δε με ενδιαφέρει κανένας αιρετός, κανένα στεφάνι που μας έστειλε εχθές η δήμαρχος, κανένας άνθρωπος ο οποίος εκλέγεται από εμάς και δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του και παραμένει στη θέση του».

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!